Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Gabriel Liiceanu: Puterea care conduce România a ajuns la concluzia că e mai bine să dizolve poporul
Exclusiv

Gabriel Liiceanu: Puterea care conduce România a ajuns la concluzia că e mai bine să dizolve poporul

Un articol de: - 07 Aug 2012, 22:14
Gabriel Liiceanu: Puterea care conduce România a ajuns la concluzia că e mai bine să dizolve poporul Politică

Scriitorul Gabriel Liiceanu a spus, marți, la emisiunea "Ultimul Cuvânt" difuzată de B1 TV, că formațiunea politică care conduce România acum, USL, a ajuns la concluzia că este mai bine să dizolve poporul român, decât să-și facă treaba așa cum populația se aștepta.

Acesta a precizat că nu este bine ca intelectualii umaniști să apară la televizor în momentele de criză politică, aceștia putând fi luați drept niște pompieri care încearcă să stingă o casă cuprinsă de flăcări.

"Aș spune că nu este bine să ne vedeți des la televizor, în situații de acest gen. Când intelectualii umaniști apar la televizor cum suntem noi azi, parcă arde o casă și suntem pompieri. Formațiunea politică care ne conduce a ajuns la concluzia că e mai bine să dizolve poporul decât să-și facă treaba", a spus Liiceanu.

Vorbind despre dizolvarea poporului român, invitatul a făcut referire la articolul din Le Figaro, care spunea că ar fi mai ușor pentru Guvern să dizolve poporul român și să-și aleagă altul.

Vezi AICI articolul publicat de jurnaliștii francezi.

Gabriel Liiceanu: USL a ales să dizolve poporul român
Embed:


Citeşte mai multe despre:   Ultimul cuvant,   B1,   Nelu Barbu