Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Gabriel Oprea: Am decis ca drumul meu să se despartă de cel al UNPR. La finalul acestui mandat al Parlamentului mă retrag din politică

Gabriel Oprea: Am decis ca drumul meu să se despartă de cel al UNPR. La finalul acestui mandat al Parlamentului mă retrag din politică

Un articol de: - 01 Iul 2016, 12:52
Foto: facebook.com/gabrielopreaoficial Politică

Gabriel Oprea a anunțat  vineri, printr-un mesaj postat pe Facebook, că, în contextul numeroaselor acuze care i se aduc, a decis să plece din UNPR și să devină senator independent. De asemenea, acesta a anunțat că după ce își va încheia mandatul de parlamentar, se va retrage din activitatea politică.

”În politică este important să rămâi fidel propriilor principii. Pe această idee s-a bazat apariția UNPR pe scena politică. Timp de aproape 6 ani am condus UNPR respectând aceste principii. La Putere sau în Opoziție, am făcut ceea ce a fost bine pentru România și nu ceea ce a fost util pentru mine sau pentru partid. UNPR a sprijinit România în ultimii 6 ani și a asigurat stabilitate politică, într-o perioadă economică grea la nivel mondial. UNPR a susținut guverne fără să negocieze avantaje și privilegii. Singurele condiții pe care le-am pus partenerilor noștri au fost legate de protejarea drepturilor cetățenilor români și în special ale militarilor și de tratarea cu responsabilitate a tuturor aspectelor ce țin de Apărare, Ordine Publică și Siguranță Națională.

Pentru a respinge toate scenariile ireale care se fac în legătură cu activitatea mea politică, vă anunț că am decis ca drumul meu să se despartă de cel al UNPR și să devin senator independent. Am decis, de asemenea, ca la finalul acestui mandat al Parlamentului să mă retrag din politică”, se arată în mesajulș liderului UNPR.

Gabriel Oprea a mai precizat că va susține în continuare prioiectele privins securitatea națională și că îl va spirijini și pe președintele României în acest domeniu.

”Voi susține mereu proiectele ce țin de securitatea națională, îl voi susține pe Președintele României în tot ceea ce ține de acest domeniu și, până la finalul mandatului, voi vota acele proiectele economice și sociale de care societatea are nevoie.

Pe foștii mei colegi, alături de care am fondat UNPR și alături de care am luptat în acești 6 ani, îi voi păstra în suflet și îi asigur că în mine vor avea întotdeauna un prieten. Le urez succes, indiferent de drumul pe care aleg să-l urmeze. Orice ar face și în orice proiect politic s-ar implica, să nu uite că misiunea lor este să facă bine pentru România și pentru români.

Vă mulțumesc tuturor și fie ca succesul să fie de partea celor care îl merită”, a mai precizat Gabriel Oprea.

Citeşte mai multe despre:   Gabriel Oprea,   retragere,   UNPR,   Stiri Romania