Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Gabriel Oprea: Am fost ATACAT de 'INTELIGENȚI'. Un cuplu, el cu ținută rock, ea cu un aer de Ana Pauker, m-au așteptat la ieșirea de la urne să mă întrebe de accidentul polițistului Gigină

Gabriel Oprea: Am fost ATACAT de 'INTELIGENȚI'. Un cuplu, el cu ținută rock, ea cu un aer de Ana Pauker, m-au așteptat la ieșirea de la urne să mă întrebe de accidentul polițistului Gigină

Un articol de: B1.ro - 26 Mai 2019, 12:18
Gabriel Oprea: Am fost ATACAT de 'INTELIGENȚI'. Un cuplu, el cu ținută rock, ea cu un aer de Ana Pauker, m-au așteptat la ieșirea de la urne să mă întrebe de accidentul polițistului Gigină Foto: Inquam Photos/ George Calin Politică

Președintele UNPR, Gabriel Oprea, a declarat, în ziua alegerilor, că, pe tot parcursul campaniei electorale, a fost "atacat" de "inteligenți", făcând referire, cel mai probabail, la serviciile secrete.

Oprea a spus că a fost apostrofat înclusiv la ieșirea de la urne. Acesta povestește că un "un cuplu, el cu ținută rock, ea cu un aer de Ana Pauker" l-au așteptat în fața secției de votare și l-au luat la întrebări cu privire la accidentul rutier în care și-a pierdut viața polițistul Bogdan Gigină.

Fostul ministru de interne reiterează faptul că nu a avut nicio implicare în acel eveniment tragic, "așa cum a stabilit și ÎCCJ definitiv, dar pentru care mi s-a făcut un dosar pentru ca eu și partidul să fim doborâți".

"Da, inteligenții se tem...

Spuneam recent că în această campanie electorală am fost atacați sub toate formele, mai ales în ultimele zile.

Astăzi, la secția de votare, s-a derulat încă un astfel de episod, de atac din partea inteligenților, în prezența jurnaliștilor, într-o zi care este despre viitorul României în Europa.

După ce am votat, la ieșire mă aștepta un cuplu, el cu ținută rock, ea cu un aer de Ana Pauker. Agitație, scandal mare. El punea întrebări în legătură cu accidentul rutier în care și-a pierdut viața polițistul motociclist, ea mă filma și mai arunca din când în când câte o întrebare suplimentară, nemulțumită, probabil, de treaba pe care o făcea partenerul. Un accident rutier în care știe toată lumea că nu am avut nicio implicare, așa cum a stabilit și ÎCCJ definitiv, dar pentru care mi s-a făcut un dosar pentru ca eu și partidul să fim doborâți.

Așa cum am mai spus: 99% dintre oamenii din servicii sunt profesioniști și patrioți. 
Dar politicienilor din zona de intelligence le-am sugerat că ar fi bine să se prezinte cu gradele la vedere, să știe toți românii cine sunt real și să voteze în cunoștință de cauză. Pentru ca mai târziu să nu se mire de natura sau caracterul celor pe care i-au votat și pe care îi văd apoi acționând împotriva țării.

S-au supărat inteligenții și de atunci mă atacă sub toate formele, chiar și în ziua votului pentru Parlamentul European.

Proiectul nostru politic este format în proporție de 60% din militari, polițiști, pompieri și jandarmi rezerviști. Oamenii aceștia au venit spre noi pentru că știu că le-am fost alături mereu și, prin măsurile pe care le-am luat, i-am sprijinit cu adevărat. Faptele, nu vorbele au caracterizat întotdeauna activitatea mea în slujba lor, și la Apărare și la Interne.

Inteligenții au încercat și astăzi o diversiune, atacându-mă la ieșirea de la vot. Asta arată că „e groasă”, prieteni. Arată că proiectul nostru are șanse să crească și să câștige. 

A fost urât, dar ne face bine și acest atac. Se tem de ce putem reprezenta din nou în politică și încearcă să arunce cu noroi spre noi, în orice ocazie.
Nu am stat niciodată în genunchi, așa cum nici România nu trebuie să stea vreodată în fața niciunei entități.

Am fost loviți, am fost doborâți la pământ, dar ne-am ridicat. Mergem înainte, cu oamenii care înțeleg cum se fac aceste lucuri și care iubesc adevărul și își iubesc țara. Nu lăsăm România pe mâna celor care ne atacă, facem din ea țara de care urmașii noștri să fie mândri.

Ne iubim Patria și facem România bine! Așa să ne ajute Dumnezeu!", a scris Gabriel Oprea pe Facebook. 

Citeşte mai multe despre:   Gabriel Oprea,   alegeri europarlamentare