Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Gabriel Oprea, la Reuniunea Regională a organizațiilor UNPR din regiunea Moldovei: ”Este nevoie și de o alianță a forțelor de stânga, pentru ca românii să fie mai bine reprezentați”

Gabriel Oprea, la Reuniunea Regională a organizațiilor UNPR din regiunea Moldovei: ”Este nevoie și de o alianță a forțelor de stânga, pentru ca românii să fie mai bine reprezentați”

Un articol de: Redacția B1.ro - 14 Feb 2020, 20:11
Foto: facebook.com/pg/gabrielopreaoficial Politică

Președintele UNPR Gabriel Oprea a participat vineri, la Reuniunea Regională a organizațiilor județene din Iași, Suceava, Vaslui, Botoșani și Bacău, în cadrul căreia s-a discutat despre strategia partidului pentru alegerile din acest an.

Gabriel Oprea a subliniat că este necesar ca în administrația locală și națională să activeze persoane pregătite corespunzător, specialiști și oameni cu onoare.

UNPR pregătește, în această perioadă, listele cu candidații pentru primării, consiliile județene și locale, în toate județele țării. Partidul dispune de profesioniști în toate domeniile de activitate, gata să-și pună experiența și priceperea în slujba comunităților din care fac parte”, a declarat Gabriel Oprea.

În context, acesta a anunțat că UNPR va propune pentru președinția Consiliului Județean Iași candidatura președintelui organizației județene, Mircea Manolache, care ocupă în prezent funcția de consilier județean.

Gabriel Oprea a arătat că este nevoie de crearea unui pol de centru-stânga, de o alianță între partide, pentru ca stânga politică să fie mai bine reprezentată.

“Suntem pregătiți să mergem singuri în următoarele bătălii electorale, lucrăm la listele de candidați, dar considerăm că este nevoie și de o alianță a forțelor de stânga, pentru ca românii să fie mai bine reprezentați. Ne aflăm într-un moment mai complicat pentru stânga și credem că aceste partide ar trebui săși dea mâna sub forma unei alianțe”, a precizat liderul UNPR.

“Considerăm necesară reluarea unei inițiativei lansate de UNPR în urmă cu câțiva ani și anume taxarea marilor averi. Specialiștii noștri lucrează să adapteze acest proiect la contextul anului 2020, dar, în principiu, este vorba despre impozitarea cu 3% a averilor mai mari de 500.000 euro, pentru o perioadă de trei ani. Acești bani vor fi direcționați, în funcție de nevoi, spre sănătate, educație, securitate națională. Este un proiect care va aduce sume importante la bugetul de stat și care poate aduce beneficii deloc de neglijat în domenii care suferă în această perioadă”, a mai spus Gabriel Oprea.
 

Citeşte mai multe despre:   Gabriel Oprea,   UNPR
 
Loading...