Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Gabriel Oprea: România respinge cotele obligatorii de refugiați la Consiliul JAI (VIDEO)

Gabriel Oprea: România respinge cotele obligatorii de refugiați la Consiliul JAI (VIDEO)

Un articol de: - 13 Sep 2015, 10:44
Gabriel Oprea: România respinge cotele obligatorii de refugiați la Consiliul JAI (VIDEO) Foto: B1 TV Politică

Ministrul Afacerilor Interne, vicepremierul Gabriel Oprea, a declarat duminică, după ceremonia organizată în fața „Monumentului Eroilor Pompieri” din București, cu prilejul Zilei Pompierilor din România, că țara noastră a dovedit că este una sigură care își respectă angajamentele într-un context regional complicat, informează B1 TV.

Luni, Gabriel Oprea va reprezenta România la Consiliul JAI, acolo unde merge cu un mandat clar din partea președintelui României, Klaus Iohannis și a premierului Victor Ponta.

Țara noastră, susține vicepremierul, își va exprima clar opinia în ceea ce privește criza imigranților. Așadar, România nu poate primi în acest moment un număr mai mare de 1.785 de refugiați.

”În UE, am dovedit că suntem profesioniști, serioși. România, într-un context complicat la granițe, dar și în Europa a dovedit că este o țară sigură. În acest context în care România este o țară sigură și își face datoria cu profesionalism, merg mâine la acest consiliu JAI. Am un mandat din partea președintelui Iohannis și a premierului Victor Ponta, potrivit căruia România își respectă angamentul inițial de a primi 1.7 85 de refugiați. România a demonstrat și va demonstra că este un stat care își va demonstra solidaritatea într-un context complicat”, a declarat acesta.

Gabriel Oprea: România respinge cotele obligatorii de refugiați la Consiliul JAI


Citeşte mai multe despre:   Gabriel Oprea