Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Gabriela Firea a depus jurământul pentru Primăria Capitalei: "Dacă vrei să se facă ceva, vorbește cu o femeie. Vorbiți cu mine!" (VIDEO)

Gabriela Firea a depus jurământul pentru Primăria Capitalei: "Dacă vrei să se facă ceva, vorbește cu o femeie. Vorbiți cu mine!" (VIDEO)

Un articol de: B1 TV - 23 Iun 2016, 19:36
Gabriela Firea a depus jurământul pentru Primăria Capitalei: "Dacă vrei să se facă ceva, vorbește cu o femeie. Vorbiți cu mine!" (VIDEO) foto: b1.ro Politică

Gabriela Firea, primarul ales al Capitalei, a depus joi jurământul de onoare, având în vedere noua funcție a acesteia. Jurământul a fost depus în fața mai multor persoane, printre care și prefectul Capitalei, președintele Tribunalului Bucureștului, președintele PSD Liviu Dragnea, președintele ALDE Călin Popescu Tăriceanu, precum și consilierii generali ai Capitalei și primarii de sector.

"Domnule prefect, domnule președinte al Tribunalului București, excelențele voastre, doamnelor și domnilor ambasadori, domnule președinte Liviu Dragnea, domnule președinte Călin Popescu Tăriceanu, dragi prieteni, colegi și, nu în ultimul rând, bucureșteni, astăzi este o zi importantă pentru că vă garantez că suntem la un moment T0. De astăzi, Bucureștiul începe un proces greu, anevoios și sper nu foarte lung, un proces prin care să devină cu adevărat o capitală europeană. Am convingerea că toți bucureștenii vor susține proiectele pe care eu le voi propune, proiecte care vin din necesitatea de a crește calitatea vieții fiecăruia dintre noi. Simt o mare responsabilitate, o mare răspundere, dar sunt un om luptător, cum mă știți", a declarat Gabriela Firea după depunerea jurământului.

"De acum, vor vorbi pentru mine faptele. Eu am fost, în ultima perioadă, în foarte multe șantiere. Știu ce înseamnă competiția și nu m-am speriat niciodată de ea. Știu ce înseamnă să începi de la 0, în viață și în profesie. Pe aceste șantiere pe care le-am vizitat, voi fi acolo unde va fi nevoie de fiecare dată. Am constatat că misiunea mea, deși pare imposibilă, este posibilă și vă spun de ce. Avem deschise obiective de investiții care sunt în stadiul incipient de peste 10 zile pentru că nu au fost verificate, pentru că nu le-a păsat, pentru că atunci când au fost obstacole, nu s-a cerut sprijinul Parlamentului, pentru că nu s-a cerut sprijinul Guvernului, acela care era preocupat de oameni, pentru că au zis că merge și așa", a adăugat aceasta.A GĂSIT UN CARD ÎNTR-UN BANCOMAT DIN RÂMNICU SĂRAT ȘI A ÎNCEPUT SĂ CUMPERE CU EL. A REGRETAT AMARNIC, DUPĂ CÂTEVA ORE. CE A PĂȚIT, E FĂRĂ PRECEDENT

"De azi, nu mai merge și așa. Eu voi avea sâmbătă dimineață o întâlnire cu directorul din Primăria Generală a Capitalei. Nu am idei preconcepute de a veni cu echipa mea pentru că nici nu am 800 de prieteni, angajații primăriei, dar eu le voi spune care sunt obiectivele. Cine rămâne alături de mine, indiferent de ce carnet de membru de partid are în buzunar. Cine nu, aștept demisia de onoare. Îi doresc partenerii mei, îi voi respecta, indiferent ce formațiune politică reprezintă. Pentru mine, consultarea politică nu este o sintagmă, este un mod de viață, este un mod de a fi", a continuat primarul Capitalei.

Primarul ales al Capitalei a decis să își încheie discursul într-o notă amuzantă, adresându-se domnilor din sală, cerându-le permisiunea pentru a face declarația de final.

"Știți cât vă prețuim și știți că fără dumneavoastră putem să facem multe, dar nu totul. Dacă vrei să afli ceva, vorbește cu un bărbat. Dacă vrei să se facă ceva, vorbește cu o femeie. Vorbiți cu mine!", și-a încheiat Gabriela Firea discursul.

Gabriela Firea și-a depus jurământul pentru Primăria Capitalei

Citeşte mai multe despre:   Gabriela Firea,   primar,   Capitala,   Stiri Bucuresti,   juramant