Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Gabriela Firea: Am luat decizia să fie chemat la raport în Parlament chiar premierul Ludovic Orban / Dacă nu are nimic de ascuns, de ce nu este anunțat public bugetul pe anul viitor (VIDEO)

Gabriela Firea: Am luat decizia să fie chemat la raport în Parlament chiar premierul Ludovic Orban / Dacă nu are nimic de ascuns, de ce nu este anunțat public bugetul pe anul viitor (VIDEO)

Un articol de: Maria Zărnescu - 29 Oct 2020, 14:10
Gabriela Firea: Am luat decizia să fie chemat la raport în Parlament chiar premierul Ludovic Orban / Dacă nu are nimic de ascuns, de ce nu este anunțat public bugetul pe anul viitor (VIDEO) Foto: Gabriela Firea / Facebook Politică

Gabriela Firea și PSD cer Executivului să prezinte public bugetul pentru anul 2021, după cum a precizat fostul primar al Capitalei, într-o conferință de presă, în cursul zilei de joi, după Consiliul Politic Naţional al PSD.

„Tot Guvernul a promis că va respecta legea alocațiilor și vor majora pensiile. Nu doar noi și în primul rând cetățenii nu îi mai cred pe cuvânt. Nu pot să se mai încreadă în aceste declarații (...) dar nu fac un gest minimal față de români, să prezinte public bugetul pe anul viitor. Am luat decizia să fie chemat la raport în Parlament chiar premierul Ludovic Orban. Dacă nu are nimic de ascuns, de ce nu este anunțat public bugetul pe anul viitor. (...) Astfel încât să vadă toată lumea care sunt sursele de finanțare, care sunt cheltuielile propuse, care este situația cu taxele și impoziteleAnunțăm că PSD nu va fi de acord sub nicio fprmă cu creșterea TVA. Această taxă crescută va lovi in românii cu venituri mici și medicii, cei cre sunt și acum loviți de măsurile acestui givern incompetent. (...) Este incorect și injust să îi lovești în acestă perioadă tot pe românii cu venituri mici și medii. ”, a declarat Gabriela Firea, în cursul zilei de joi.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.