Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Gabriela Firea: Asfaltăm în Prelungirea Ghencea. Șantierul a început în toamna anului trecut și trebuie să fie gata anul viitor (VIDEO)

Gabriela Firea: Asfaltăm în Prelungirea Ghencea. Șantierul a început în toamna anului trecut și trebuie să fie gata anul viitor (VIDEO)

Un articol de: Traian Avarvarei - 24 Iun 2020, 14:40
Gabriela Firea: Asfaltăm în Prelungirea Ghencea. Șantierul a început în toamna anului trecut și trebuie să fie gata anul viitor (VIDEO) Politică

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, anunță că a început asfaltarea în zona Prelungirea Ghencea. În acest sens, edilul general al Bucureștiului a publicat pe pagina sa de Facebook un videoclip în care se vede cum muncitorii lucrează la asfaltarea zonei.

”Asfaltăm în Prelungirea Ghencea. Un proiect așteptat de 20 de ani de locuitorii de zonă este o realitate! Fix astăzi, un reprezentant al opoziției minte! Un politician din “generația nouă”, care a abandonat postul în care l-au trimis bucureștenii pentru o funcție guvernamentală, spune că pe acest șantier nu se lucrează. Ei bine, imaginile vorbesc de la sine și vă las pe dumneavoastră să trageți concluziile! Las faptele să vorbească, dar voi reacționa mereu în fața minciunii!

La proiectul de Supralărgire a Bulevardului Prelungirea Ghencea lucrează Trustul de Clădiri Metropolitane și Compania Municipală Străzi, Poduri și Pasaje. Dirigenția de șantier este asigurată de Compania Municipală Dezvoltare Durabilă. Șantierul a început în toamna anului trecut și trebuie să fie gata anul viitor.VESTE NEAȘTEPTATĂ în TELEVIZIUNEA DIN ROMÂNIA! CELEBRA PREZENTATOARE TV A FOST ÎNLOCUITĂ DEFINITV! CINE VA PREZENTA EMISIUNEA ÎN LOCUL EI

Costul total al lucrărilor se ridică la 122 de milioane de euro.

Finalizarea Pasajului de la Domnești, lucrare a Ministerului Transporturilor, este vitală pentru modernizarea acestei artere de circulație.

Lărgirea executată de Primăria Capitalei se termină cu aproximativ 500 de metri înainte de Centura București, la solicitarea Ministerului Transporturilor.

Primăria Capitalei a pus la dispoziția CNAIR, încă din anul 2018, toată documentația proiectului de lărgire”, a scris Gabriela Firea pe Facebook.

Gabriela Firea: Asfaltăm în Prelungirea Ghencea. Șantierul a început în toamna anului trecut și trebuie să fie gata anul viitor

 

 

Citeşte mai multe despre:   Gabriela Firea