Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Gabriela Firea: "Aleg să nu mai răspund dezinformarilor şi calomniilor în Săptămâna Mare. După Paşte voi răspunde cu argumente și cifre tuturor atacurilor nedrepte ale opoziției"

Gabriela Firea: "Aleg să nu mai răspund dezinformarilor şi calomniilor în Săptămâna Mare. După Paşte voi răspunde cu argumente și cifre tuturor atacurilor nedrepte ale opoziției"

Un articol de: - 03 Apr 2018, 10:31
Gabriela Firea: "Aleg să nu mai răspund dezinformarilor şi calomniilor în Săptămâna Mare. După Paşte voi răspunde cu argumente și cifre tuturor atacurilor nedrepte ale opoziției" Politică

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a transmis marţi un mesaj bucureştenilor prin care le urează bucureştenilor să întâmpine Învierea Domnului "cu bucurie, liniște sufletească și multă încredere".

De asemenea, edilul-şef al Capitalei anunţă că nu va mai răspunde, în Săptămâna Mare, "informațiilor false" din mediul online răspândite consilierii generali ai opoziției şi că va veni, după Paşte, cu argumente și cifre, pentru a răspunde tuturor "atacurilor nedrepte ale opoziției care a condus Bucureștiul timp de 26 de ani".

"Suntem în Săptămâna Patimilor și aleg să nu mai răspund dezinformărilor și calomniilor de orice fel, din respect pentru români și pentru bucureșteni, însă îmi voi rezerva dreptul ca, după Sfânta Sărbătoare a Paștilor, a Învierii, să răspund concret, cu argumente și cifre, tuturor acestor atacuri nedrepte ale opoziției care a condus Bucureștiul timp de 26 de ani. Paște Fericit tuturor românilor! Un gând special pentru bucureșteni cărora le doresc să întâmpine Învierea Domnului cu bucurie, liniște sufletească și multă încredere!", se arată în mesajul transmis de Gabriela Firea.

Ea a transmis şi vineri un mesaj ferm pentru toţi cei care se opun proiectelor de dezvoltare a Bucureştiului. Primarul Capitalei spunea, într-o scrisoare deschisă, că nu se va lăsa intimidată şi va trece peste toate piedicile pe care i le pun consilierii din opoziţie. Edilul a amintit despre dificultăţile apărute în cazul licitaţiei pentru reînnoirea parcului RATB, proiect care va fi finalizat, dar şi de alte iniţiative care au menirea de a face din Bucureşti o Capitală cu adevărat europeană (Detalii AICI). 
 

Citeşte mai multe despre:   Gabriela Firea