Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Gabriela Firea, despre declarațiile lui Marcel Ciolacu: „Până acum mi se spunea că sunt prea nouă în partid și că emit prea multe pretenții de funcții” (VIDEO)

Gabriela Firea, despre declarațiile lui Marcel Ciolacu: „Până acum mi se spunea că sunt prea nouă în partid și că emit prea multe pretenții de funcții” (VIDEO)

Un articol de: Maria Zărnescu - 29 Sep 2020, 10:23
Gabriela Firea, despre declarațiile lui Marcel Ciolacu: „Până acum mi se spunea că sunt prea nouă în partid și că emit prea multe pretenții de funcții” (VIDEO) FOTO: Inquam Photos / Octav Ganea Politică

În contextul ultimelor declarații ale liderului social - democraților, Marcel Ciolacu, Gabriela Firea a fost întrebată dacă prin „personaje anchilozate” din partid, președintele făcea referire și la ea. Parimaul în funcție a negat orice fel de legătură cu aceste afirmații și a declarat: 

„Păi până acum mi se spunea că sunt prea nouă, prea proaspătă în partid și că emit prea multe pretenții de funcții. Acum sunt veghe și anchilozată?! Cu siguranță nu se referea la mine, pentru că repet, eu sunt și foarte nouă în partid, mi s-a dat peste nas de nu știu câte ori, de către alți membrii ai partidului, fondatori, că sunt mult prea nouă și că să mai stau acolo la locul meu la colț să mai aștept niște ani. Nu, sub nicio formă nu se referea la mine și probabil că vă va declara dumnealui la cine se referea. Am niște bănuieli, dar de ce să fac eu declarații în locul dumnealui”, a declarat primarul în funcție, Gabriela Firea.

 

Marcel Ciolacu, despre rezultatele obținute de PSD la alegerile locale

 

Liderul social - democraților a declarat, în cursul serii de luni, după alegerile locale, că anumiți membrii de partid ar fi trebuit să înțeleagă că este necesară o schimbare. „Am auzit în comentariul dumneavoastră că am obținut mai multe consilii județene decât ne-am fi așteptat. Noi, în interiorul partidului, ne așteptam la mai multe. Dacă anumiți colegi ar fi înțeles că mai trebuie să facă și o schimbare, chiar am fi avut mai multe consilii județene”, a precizat Marcel Ciolacu, la RTV.

„O schimbare că la un moment dat există o saturație (...) Nu îmi place să mă refer la un coleg anume, uitați cum s-a întâmplat și cu Timișoara sau cum s-a întâmplat cu Brașovul, deci sunt mai multe. Dacă înțelegem nevoile oamenilor – și eu cred că vizavi de alegerile europarlamentare și prezidențiale, cel puțin de când am preluat conducerea, am intra pe drumul corect. Totuși, e o mărire de aproape 10 procente față de europarlamentare și chiar prezidențiale, turul I”, a adăugat el.

 

Gabriela Firea, un candidat la alegerile parlamentare 

 

Liderul social - democraților este de părere că primarul în exercițiu, Gabriela Firea, care a pierdut alegerile locale pentru Primăria Capitalei, în 2020, ar trebui să candideze la alegerile parlamentare din acest an.Mircea Badea şi-a arătat WhatsApp-ul la televizor, iar oamenii N-AU PUTUT CREDE când au văzut ce are în conversaţii

„Mi-aş dori ca doamna Gabriela Firea să candideze pentru un post în Parlamentul României. Consider că doamna Gabriela Firea trebuie să fie în linia întâi a PSD. Rămânem cel mai mare partid din Romania. La alegerile parlamentare vom avea un scor mai bun care se datorează în mare măsură doamnei Gabriela Firea (...) Doamna Gabriela Firea e sigura care a avut puterea să lupte împotriva acestei drepte unite. Nu am vorbit. Rezultatele bune ale PSD se datorează în mare măsură și doamnei Gabriela Firea”, a spus el.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

Citeşte mai multe despre:   Gabriela Firea