Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Gabriela Firea, discuții cu Dan Cristian Popescu despre proiectele în Sectorul 2. Investiții în infrastructură, mediu și sistemul de termoficare

Gabriela Firea, discuții cu Dan Cristian Popescu despre proiectele în Sectorul 2. Investiții în infrastructură, mediu și sistemul de termoficare

Un articol de: Mirela Ionela Achim - 06 Aug 2020, 17:22
Gabriela Firea, discuții cu Dan Cristian Popescu despre proiectele în Sectorul 2. Investiții în infrastructură, mediu și sistemul de termoficare Foto: Gabriela Firea / Facebook Politică

Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, a anunțat că a avut joi o discuție cu viceprimarul Sectorului 2, Dan Cristian Popescu, despre o serie de proiecte pentru București. 

Firea a susținut că au identificat împreună „modul în care Primăria Capitalei și Primăria Sectorului 2 pot colabora pentru punerea în practică a unor proiecte privind sistemul de termoficare”. Gabriela Firea a dat asigurări că zonele cu probleme din acest sector vor fi prioritizate corespunzător în programul de reabilitare. De asemenea, compania municipală Termoenergetica va sprijini un proiect-pilot de ridicare a unor centrale termoelectrice de cvartal. Acestea își vor dovedi utilitatea în acele zone care se află la distanță mare de CET-uri.

De asemenea, Firea l-a asigurat pe Popescu de faptul că Trustul Metropolitan și Compania de Consolidări depun eforturi pentru ca Pasajul Doamna Ghica să fie finalizat în toamnă. Investiția va duce la fluidizarea traficului, la reducerea poluării și a nivelului de zgomot.

În plus, Primăria Generală susține și proiectul Sectorului 2 de introducere a sensurilor unice pe străzile secundare.

„Dl. viceprimar Popescu mi-a prezentat ambițiosul program de modernizare a infrastucturii școlare din sector”, a mai scris Gabriela Firea, într-o postare pe Facebook.

Aceasta a mai precizat că a convenit cu Popescu să construiască în această toamnă, prin Direcția de Asistență Socială a Primăriei Capitalei, mai multe grădinițe și creșe sociale, una dintre ele în zona bd. Ferdinand din Sectorul 2.

Gabriela Firea și Dan Cristian Popescu au mai discutat și despre amenajarea unui parc în zona Valea Saulei. 

„În timp ce liderii unor partide au pierdut săptămâni intregi în negocieri privind sinecuri, avantaje, locuri pe liste și posturi în administrație, eu am continuat să-mi dedic timpul lucrurilor care contează cu adevărat pentru oameni, care le fac viața mai bună sau mai ușoară”, a mai scris Primarul General, pe Facebook.
 

UN ADEVĂRAT MIRACOL! S-a dus cu iubitul său necredincios la mormântul Părintelui Arsenie Boca. Când au ajuns acolo, ceva cu totul NEAȘTEPTAT i s-a întâmplat tânărului