Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Gabriela Firea va dona pentru Notre-Dame 10% din salariul său, timp de trei luni

Gabriela Firea va dona pentru Notre-Dame 10% din salariul său, timp de trei luni

Un articol de: Redacția B1.ro - 16 Apr 2019, 16:13
Gabriela Firea va dona pentru Notre-Dame 10% din salariul său, timp de trei luni Politică

Primarul general, Gabriela Firea, a anunțat că va dona 10% din salariul său, timp de trei luni, fondului instituit pentru finanțarea lucrărilor de reconstrucție a catedralei Notre-Dame. De asemenea, ea i-a trimis o scrisoare omologului din Paris, Anne Hidalgo, prin care și-a exprimat regretul față de incendiul care a devastat acest monument istoric.

”În numele Bucureștiului și al locuitorilor săi, vă transmit mesajul nostru de compasiune si solidaritate, după teribilul incendiu ce a mistuit Catedrala Notre-Dame de Paris, simbolul și inima Franței, parte a patrimoniului arhitectural mondial. Vă asigur că suntem cu sufletul alături de dumneavoastră și de cetățenii orașului Paris, în acest moment atât de trist pentru Capitala Franței”, i-a scris Firea primarului din Paris.

Primarul general al Capitalei a subliniat că acest eveniment a unit întreaga lume, care s-a rugat pentru salvarea acestui simbol al umanității: ”Această tragedie a unit nu numai un popor, ci o întreaga lume. Am văzut ieri un popor francez îngenuncheat, dar nu în semn de înfrângere, ci într-un act impresionant de credință! Indiferent de nationalitate sau origine, oameni din intreaga lume s-au rugat pentru eroii pompieri care și-au riscat viața pentru a salva acest simbol al umanității și iată că astăzi avem speranța unui nou început!”ALERTĂ ÎN ROMÂNIA! MARE ATENȚIE! HACKERII CER BANI ÎN NUMELE CELEBREI CÂNTĂREȚE, PE INTERNET. MULȚI ROMÂNI ȘI-AU LUAT ȚEAPĂ

”Sunt convinsă că vom contribui cu toții la reconstruirea acestui monument de o valoare inestimabilă, prin sprijin financiar, moral sau spiritual. Personal, doresc să mă alătur eforturilor de solidaritate și să donez 10% din salariul meu, timp de trei luni, în fondul de solidaritate dedicat reconstrucției Catedralei Notre-Dame de Paris. Sper ca gestul meu să fie urmat de cât mai mulți oameni”, a mai susținut Gabriela Firea, în scrisoarea adresată Annei Hidalgo.
 

Citeşte mai multe despre:   catedrala notre dame,   Paris