Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Gabriela Firea: Haosul generat de deciziile contradictorii ale Comitetului pentru Situații de Urgență al Capitalei arată incapacitatea actualei puteri politice

Gabriela Firea: Haosul generat de deciziile contradictorii ale Comitetului pentru Situații de Urgență al Capitalei arată incapacitatea actualei puteri politice

Un articol de: Maria Zărnescu - 20 Oct 2020, 16:44
Gabriela Firea: Haosul generat de deciziile contradictorii ale Comitetului pentru Situații de Urgență al Capitalei arată incapacitatea actualei puteri politice FOTO: Facebook: Gabriela Firea Politică

Edilul în funcție, Gabriela Firea a adus o serie de critici la adresa prefectului capitalei, Gheorghe Cojanu, dar și a Comiteului pentru Situații de Urgență al Bucureștiului, într-un mesaj postat pe contul său de Facebook.

Primarul în funcție este de părere că actualul Guvern nu înelege faptul că această criză sanitară ar trebui să fie gestionată cu ajutorul specialiștilor:

Haosul generat de deciziile contradictorii ale Comitetului pentru Situații de Urgență al Capitalei, care au bulversat milioane de bucureșteni, arată incapacitatea actualei puteri politice de a gestiona criza sanitară în care ne aflăm și falimentul sistemului clientelar patronat de premierul Orban.
Este clar că se impune demiterea actualului prefect – un personaj demn de Caragiale, uns în această funcție de actualul Guvern – , dar o astfel de decizie nu va schimba radical datele problemei. 
Bucureștenii vor plăti în continuare factura incompetenței decizionale câtă vreme puterea politică și premierul Ludovic Orban nu vor înțelege că o situația pandemică de o asemenea gravitate trebuie gestionată împreună cu specialiști și cu oameni competenți. 
Impostorii, semidocții și politrucii pe care îi promovează cu sârg, nu vor face decât să agraveze situația și așa extrem de gravă, resimțită de tot mai mulți români.
Domnule prim-ministru Orban, măcar în ceasul al doisprezecelea înțelegeți că interesul primordial al românilor este sănătatea! 
Lăsați deoparte interesele politice și de partid! 
Tot mai mulți români se îmbolnăvesc, fac forme grave de infectare, spitalele nu mai fac față, iar locurile la terapie intensivă sunt insuficiente. 
Este suficient că v-ați pus pe listele electorale prietenii și țuțerii, nu mai populați cu impostori și incompetenți instituțiile care trebuie să ia decizii pentru gestionarea crizei sanitare. 
Factura loialității amicilor dumneavoastră o plătesc românii, care suferă pe patul de spital sau, poate, nici acolo, pentru că locurile sunt tot mai puține!
”, a scris Gabriela Firea pe rețele sociale.

 

Haosul generat de deciziile contradictorii ale Comitetului pentru Situații de Urgență al Capitalei, care au bulversat...

Publicată de Gabriela Firea pe Marţi, 20 octombrie 2020

Citeşte mai multe despre:   Gabriela Firea