Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Gabriela Firea, înainte de CEx-ul PSD: Sunt în continuare supărată pe ceea ce se întâmplă la nivelul ministerelor

Gabriela Firea, înainte de CEx-ul PSD: Sunt în continuare supărată pe ceea ce se întâmplă la nivelul ministerelor

Un articol de: - 09 Mar 2018, 12:39
Politică

Gabriela Firea a declarat vineri, înaintea ședinței Comitetului Executiv al PSD că nu a trecut încă termenul pe care l-a fixat pentru a vedea dacă proiectele care vizează Bucureștiul sunt importante pentru Guvern. 

Cu toate acestea, primarul Capitalei a precizat că este în continuare supărat pentru ceea ce se întâmplă la nivelul ministerelor cu privire la proiectele Bucureștiului. 

"Dar nu a trecut acel deadline. Eu sunt încă în acel termen pe care mi l-am dat pentru a vedea dacă proiectele Capitalei sunt sau nu importante pentru Executiv şi încă nu a trecut acea perioadă. Nu a expirat. (Liviu Dragnea - n.r.) a promis că se va implica, aşa cum a făcut-o şi până acum, dar se pare că, din nefericire, unii oameni din guvernele trecute nu au înţeles că suntem cu toţii responsabili pentru proiectele românilor şi au avut o altă agendă. Acum, dacă mai sunt astfel de personaje, cred că e cazul să plece", a declarat Gabriela Firea, potrivit Agerpres. 

"Sunt în continuare (...) supărată pe ceea ce se întâmplă la nivelul ministerelor şi cu toţii am luat decizia să schimbăm acest mod de lucru care pur şi simplu dăunează bunului mers al reformelor în România. (De luni până azi s-au schimbat - n.r.) câteva lucruri. Am avut câteva întâlniri şi vreau şi eu să văd ce se întâmplă după Congres. Acum, să spunem, că a fost o perioadă mai ocupată din punct de vedere politic", a adăugat primarul general. 

Gabriela Firea a precizat din nou că dacă nu vor fi respectate termenele prentru proiectele Capitalei, își va da demisia din toate funcțiile politice. 

"Dacă voi avea susţinerea colegilor de la Bucureşti şi din Organizaţia de femei pentru un post de vicepreşedinte naţional, voi candida, dar asta nu mă împiedică ca, în momentul în care voi constata că în continuare proiectele Capitalei sunt blocate, într-un timp rezonabil pe care doamna prim-ministru îl ştie, pentru că am dialogat pe acest subiect, dacă aceste termene sunt depăşite, eu nu mai aştept, aşa cum am făcut până acum. Am iertat, am plecat, am sperat din nou, am luat-o din nou cu munca de Sisif. Nu! Îmi dau demisia, măcar consider că nu am o voce în BPN", a mai spus Gabriela Firea
 

Citeşte mai multe despre:   Gabriela Firea,   PSD,   Stiri Bucuresti