Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Gabriela Firea, mesaj cu tâlc pentru Liviu Dragnea: "Fiecare dintre preşedinţii de organizaţii poartă în servieta sa bastonul de preşedinte al PSD"

Gabriela Firea, mesaj cu tâlc pentru Liviu Dragnea: "Fiecare dintre preşedinţii de organizaţii poartă în servieta sa bastonul de preşedinte al PSD"

Un articol de: - 10 Mar 2018, 10:55
Politică

Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, a transmis, sâmbătă, înaintea începerii Congresului PSD, un mesaj cu privire la viitorul președinte de partid, deşi azi nu se pune în joc funcţia ocupată de Liviu Dragnea.

Gabriela Firea candidează pentru funcţia de vicepreşedinte, pentru Regiunea Bucureşti-Ilfov.

VEZI AICI LISTA TUTUROR CANDIDAȚILOR PENTRU FUNCȚIILE DIN PSD

"Eu le urez succes tuturor colegilor mei. Cred că fiecare dintre preşedinţii de organizaţii poartă în servieta sa bastonul de preşedinte al partidului, dar trebuie să fim buni colegi, trebuie să respectăm statutul şi alegerile care au fost democratice şi să nu ne imaginăm că putem să stricăm această ordine în favoarea noastră şi în defavoarea echipei politice. Românii aştepată de la noi să fim harnici şi competenţi la locul de muncă şi mai puţin apreciază disputele politice.

Cu siguranţă că nu creăm o impresie foarte bună când ne certăm între noi. Sunt convinsă că toţi colegii au de fapt gânduri bune. Probabil că nu de fiecare dată maniera de a exprima aceste gânduri a fost potrivită. Eu fac un apel la înţelepciune, la calm, la colegialitate. Să nu uităm că vine ziua de luni. Dacă rupem punţile dintre noi, ce vom mai face de luni înainte, pentru că avem proiecte comune? Dacă lăsăm ca astăzi să se spună lucruri foarte urâte, nu va suferi doar un om, ci vom suferi noi toţi şi vom deconta împreună. Sper să nu se întâmple", a declarat Gabriela Firea.

Citeşte mai multe despre:   Gabriela Firea,   PSD,   Congres PSD,   Liviu Dragnea