Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Gabriela Firea: Nu primesc lecţii de la o firmă care se încăpăţânează să ţină cinci persoane care să joace ceva pe Kiseleff

Gabriela Firea: Nu primesc lecţii de la o firmă care se încăpăţânează să ţină cinci persoane care să joace ceva pe Kiseleff

Un articol de: - 26 Iul 2016, 12:11
Gabriela Firea: Nu primesc lecţii de la o firmă care se încăpăţânează să ţină cinci persoane care să joace ceva pe Kiseleff Foto: romaniatv.net Politică

Reacție dură a Gabrielei firea, noul primar al Capitalei, după ce mai mulți cetățeniu s-au declarat nemulțumiți că a interzis manifestările sportive pe bulevardul Kiseleff. Aceasta a precizat că nu primeşte lecţii de la o firmă care „se încăpăţânează să ţină cinci persoane”  pe acest bulevard „blocând sute de mii de oameni”, potrivit dcnrews.ro.

„Sunt un om care s-a educat, s-a format 20 de ani într-o familie de sportivi. Fostul meu soţ, Dumnezeu să-l odihnească, antrenor de atletism, profesor de sport, Răzvan Firea a pregătit talente în acest domeniu. Mama sa, Elena Firea, profesor, antrenor cunoscut de toată lumea sportivă. Fostul meu socru, Victor Firea - campion.

Aşa că cred nu trebuie să primesc lecţii de la o firmă privată care se încăpăţânează să ţină cinci persoane care să joace ceva pe Kiseleff blocând sute de mii de oameni care merg poate chiar la activităţi sportive”, a spus Firea.

Gabriela Firea a mai precizat că organizatorii, dacă doresc să promoveze sportul, nu ar trebui să se prevaleze de un anumit spaţiu, ci să găsească soluţii.

„Am devenit o persoană 'controversată' în Bucureşti din punct de vedere al susţinerii activităţii sportive pe bulevardul Kiseleff. (...) Când militezi pentru o activitate sportivă, găseşti soluţii pentru a desfăşura acea activitate şi nu te prevalezi doar de un spaţiu sau altul. Dacă, în schimb, în spatele activităţii sportive sunt interese comerciale, intrăm într-o altă zonă”, a mai spus edilul Capitalei.

Gabriela Firea a precizat că face aceste declaraţii pentru că are 'un of' şi 'au durut-o' acuzaţiile că nu ar susţine sportul.

Citeşte mai multe despre:   Gabriela Firea,   firma