Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Firea: Dăncilă mi-a zis că nu a fost lăsată să se implice în realizarea Legii bugetului de stat / Nu pot să vă spun că nu s-au făcut încasările cuvenite la buget sau că s-au făcut, dar banii s-au dus în alte direcții (VIDEO)

Firea: Dăncilă mi-a zis că nu a fost lăsată să se implice în realizarea Legii bugetului de stat / Nu pot să vă spun că nu s-au făcut încasările cuvenite la buget sau că s-au făcut, dar banii s-au dus în alte direcții (VIDEO)

Un articol de: Redacția B1.ro - 10 Iun 2019, 11:02
Firea: Dăncilă mi-a zis că nu a fost lăsată să se implice în realizarea Legii bugetului de stat / Nu pot să vă spun că nu s-au făcut încasările cuvenite la buget sau că s-au făcut, dar banii s-au dus în alte direcții (VIDEO) Politică

Gabriela Firea a declarat că premierul Viorica Dăncilă i-a spus, în cadrul ultimei ședințe a CEx PSD, că nu a fost lăsată să se implice în realizarea Legii bugetului de stat.

Primarul general s-a plâns din nou de situația dezastruoasă în care se găsește Primăria Capitalei, dar și alte administrații locale, din cauza faptului că nu au primit nici măcar sumele mici prevăzute în Legea bugetului de stat. (Detalii AICI)

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

”Doamna premier mi-a spus vineri, în Comitetul Executiv, când și colegul Daniel Băluță și eu am ridicat problema situației dificile din punct de vedere financiar, pentru că nu se respectă practic Legea bugetului - ni s-a alocat o sumă mică și nici aceea nu e transferată de la Ministerul de Finanțe la Primăria Capitalei.... Doamna premier mi-a spus că nu a fost lăsată să se implice în realizarea Legii bugetului de stat, pentru că lucrurile ar fi arătat altfel... Știți bine care a fost atunci situația. A spus că nu a fost lăsată și că altcineva a făcut bugetul politic.

Acum a promis că se va implica, astfel încât măcar ce e prevăzut în Legea bugetului, așa puțin cum e, să vină sistematic și regulat. Degeaba ar putea să vină sumele, pe sistemul regularizării, în decembrie, pentru că noi nu mai putem plăti atunci nimic. Ce facem cu toate proiectele? Și atunci vor spune că am rămas cu excedent...

Acum doar putem să reparăm lucrurile care nu au funcționat într-o normalitate. Dacă nici după această promisiune făcută de premier și de Ministrul Finanțelor... ne vom gândi la alte măsuri”, a declarat Gabriela Firea.

Întrebată cum se face că Guvernul Dăncilă tot împrumută bani, deși se laudă că stă foarte bine cu economia, Primarul general a răspuns: ”Noi am avut mai multe discuții. Dacă nu am acces la aceste informații, nu pot face supoziții: să spun că nu s-au făcut încasările cuvenite sau că s-au făcut, iar banii s-au dus în alte direcții. Nu am acces la acele informații”, a declarat Gabriela Firea

Declarațiile Gabrielei Firea amintesc de o fotografie postată, pe Facebook, de Liviu Dragnea, pe vremea în care partidul lucra la mult contestatul buget de stat pe 2019. În fotografie apăreau Dragnea, Bădălău, Tăriceanu, Teodorovici, Daniel Chițoiu și Vâlcov. Scandalul politic al momentului! A ieşit mizeria de sub preş? Gabriela Firea, ameninţată cu moartea de Liviu Dragnea!

"Cu cifrele pe masă, viitorul arată bine" - a fost mesajul pe care Dragnea l-a atașat imaginii.

Opinia publică a remarcat și a comentat atunci faptul că de la discuții a lipsit fix premierul Viorica Dăncilă.

 

Citeşte mai multe despre:   Gabriela Firea,   Viorica Dancila,   PSD,   Guvern,   Stiri Bucuresti