Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Gafă de proporții: Tăriceanu a confundat noul pod Dunăre - Marea Neagră cu cel vechi. "Ce, credeţi că e prima oară când trec pe aici?" (VIDEO)

Gafă de proporții: Tăriceanu a confundat noul pod Dunăre - Marea Neagră cu cel vechi. "Ce, credeţi că e prima oară când trec pe aici?" (VIDEO)

Un articol de: B1 TV - 13 Noi 2014, 17:35
Gafă de proporții: Tăriceanu a confundat noul pod Dunăre - Marea Neagră cu cel vechi. "Ce, credeţi că e prima oară când trec pe aici?" (VIDEO) Foto: B1 Tv Politică

Gafă de proporţii pentru Călin Popescu Tăriceanu. Aflat la Agigea, unde a mers pe noul pod ce traversează Canalul Dunăre - Marea Neagră, liderul PLR a crezut că se află de fapt pe vechiul pod, de pe DN 39.

Ba chiar a contrazis jurnaliştii spunându-le că vine de la Bucureşti şi ştie mai bine. Şi a ţinut-o așa mult şi bine, până când jurnaliştii i-au arătat unde e podul vechi.

„L-am mai văzut, ce, credeţi că e prima oară când trec pe aici? Acum nu s-a mai făcut decât o amplă operaţiune de reparaţie şi modernizare, dar podul îl ştiu. Şi pot să vă spun că e o lucrare de artă foarte spectaculoasă. Vin de la Bucureşti şi ştiu mai mult decât ştiţi dumneavoastră”, le-a spus Tăriceanu jurnaliștilor.

Numai că, încet-încet, Călin Popescu nu mai e la fel de sigur pe convingerile sale şi dă înapoi în faţa reporterilor.

Călin Popescu Tăriceanu cedează abia după ce jurnaliştii îi arată vechiul pod, cel cunoscut de şeful PLR, aflat câteva sute de metri în aval.

În faţa evidenţei, Tăriceanu se blochează. Noroc cu Liviu Dragnea care preia cuvântul şi-l salvează pe liderul PLR, în amuzamentul general.

Potrivit datelor furnizate de CNADNR, podul are o lungime totală de 360 de metri şi o deschidere centrală de 200 de metri.

Valoarea totală a contractului de finanţare pentru întregul proiect este de peste 191 de milioane de lei. Lucrările au inclus și construcția unui drum cu două benzi care face legătura între pod și DN39, în apropierea intrării în stațiunea Eforie Nord.

Lucrările au finanţate prin Programul Operaţional Sectorial în Transporturi din fonduri structurale ale Uniunii Europene şi de la bugetul statului.

Tăriceanu a confundat noul pod Dunăre - Marea Neagră cu cel vechi


Citeşte mai multe despre:   Calin Popescu Tariceanu