Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Gelu Diaconu, mesaj DUR către Liviu Dragnea: „Am încă proaspăt în minte cum îi mai pupai tu mâna până la coate Codruţei”

Gelu Diaconu, mesaj DUR către Liviu Dragnea: „Am încă proaspăt în minte cum îi mai pupai tu mâna până la coate Codruţei”

Un articol de: - 10 Mar 2018, 20:23
Politică

Fostul şef al ANAF, Gelu Diaconu, i-a trimis un mesaj dur lui Liviu Dragnea în care îi amintea, fără a-i menţiona însă numele, în care aminteşte despre cum îi pupa Dragnea „mâna până la coate" şefei DNA, Laura Codruţa Kovesi.

De asemenea, acesta îi adresează mai multe injurii, printre care „mizerabil”, „îmbuibat” şi „şpăgar”.

„Măi, mizerabilule! Eşti mizerabil pentru că încerci să păcăleşti pe toată lumea! Pe noi cei care te-am cunoscut cel puţin câţiva ani buni, te asigur însă că nu vei reuşi. Chiar nu iţi aduci aminte cât de interesat erai de situaţia fiscală a Teldrum? Chiar ai uitat atât de repede cum ai preluat hotelul Turris, litigiul cu Blejnar şi toate celelalte active ale gospodăriei de partid din Teleorman? Chiar te faci că nu mai ştii, îmbuibatule, despre partidele vânătoreşti din pădurile devenite de facto avere proprie? Dar de partidele pescăreşti din arealul Belina devenit proprietatea ta şi a acoliţilor tăi? Chiar poţi prosti pe toată lumea că Fortalezza nu iţi trezeşte nici o amintire? Nici măcar despre bietul Comana? Bietule şpăgar, tu crezi că, dacă aduci câateva mii de mufaţi la banul public să te aclame, vei prosti toată ţara? Crezi că dacă faci congrese de tip ceauşist poţi inhiba acţiunea civică? Nu uita că i-ai organizat/finanţat un congres de lansare pe Stadionul Naţional şi lui Victor. Şi-a pierdut “en fanfare” alegerile tocmai pentru că românii nu pot fi prostiţi cu manifestări comunistoide. Te înţeleg că vrei să scapi de puşcărie…dar nu dă foc la ţară cu politicile tale economice tembele. Şi, încă ceva… am încă proaspăt în minte cum ii mai pupai tu mana pana la coate Codrutei…in anturajul vostru din restaurantul ministerului de interne… Mizerabilule!”, a menţionat Gelu Diaconu pe pagina sa de Facebook.

Citeşte mai multe despre:   Gelu Diaconu,   Liviu Dragnea,   congres