Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Gheorghe Nichita, despre o nouă candidatură la Primăria Iaşi: Nu am niciun proiect politic în acest moment

Gheorghe Nichita, despre o nouă candidatură la Primăria Iaşi: Nu am niciun proiect politic în acest moment

Un articol de: - 24 Aug 2015, 18:07
Foto: B1 TV Politică

Primarul suspendat al Iaşiului, Gheorghe Nichita,  a declarat, luni, că nu are încă niciun "proiect politic", pentru o posibilă candidatură la primăria municipiului Iași.

"Am spus-o foarte clar, nu am niciun proiect politic personal în acest moment. Singura chestiune care m-a interesat foarte tare este să nu fie lupte în PSD Iaşi pentru ca să se poată organiza alegeri şi să fie alegeri în cunoştiinţă de cauză, sigur să facem campanie în interiorul partidului şi nu doar în interiorul unor cotidiene din presa din Iaşi", a declarat Nichita, potrivit Mediafax.

Acesta a mai spus că la fiecare termen pe care l-a avut în anchetă, cu o săptămână înaine, au început să apară tot felul de lucruri în o anumită parte a presei, provocate de adversarii săi politici.

"De ce toate aceste lucruri apar în momentul în care mie mi se termină o măsură, deci pe 30 ar trebui să-mi expire controlul judiciar şi a început un atac. Deci la fiecare termen pe care l-am avut în anchetă, cu o săptămână înaine, au început să apară tot felul de lucruri în o anumită parte a presei, provocate de adversarii mei, asta am înţeles-o, dar acum provocate de o parte a presei care susţin la Iaşi foarte clar şi am avut discuţii în acest sens şi am primit informaţiile necesare că nu e bine că sunt la partid, mă refer la PSD Iaşi, şi sunt chestiuni legate de interese care sunt legate de primărie şi de PSD", a spus Nichita.

Gheorghe Nichita este cercetat de DNA sub control judiciar în dosarul în care este acuzat că îi folosea pe angajaţii Poliţiei Locale pentru a o urmări pe fosta sa iubită. Acesta a revenit la începutul lunii august postul de preşedinte al filialei judeţene PSD Iaşi, după ce se autosuspendase din funcţie în luna mai.

Citeşte mai multe despre:   Gheorghe Nichita,   candidatura