Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Gheorghe Nichita, într-o scrisoare deschisă adresată ieșenilor: Regret enorm situaţia creată în ultimele zile. Când se va putea, vă voi vorbi deschis şi transparent

Gheorghe Nichita, într-o scrisoare deschisă adresată ieșenilor: Regret enorm situaţia creată în ultimele zile. Când se va putea, vă voi vorbi deschis şi transparent

Un articol de: - 10 Mai 2015, 17:54
Gheorghe Nichita, într-o scrisoare deschisă adresată ieșenilor: Regret enorm situaţia creată în ultimele zile. Când se va putea, vă voi vorbi deschis şi transparent Politică

Primarul Iaşiului, Gheorghe Nichita, aflat în arest la domiciliu, a trimis o scrisoare ieșenilor în care își cere scuze pentru situația creată, spunând că el nu este un laș și când va putea, va vorbi deschis și transparent, scrie Mediafax.

"Înainte de toate, vă rog să primiţi scuzele mele sincere. Acolo, în adâncul sufletului vostru, vă rog să înţelegeţi părerile de rău ale omului Gheorghe Nichita. Regret enorm situaţia creată în ultimele zile din cauza căreia comunitatea ieşeană a fost ţinta unui asediu mediatic nemeritat. În aceste zile, vă rog să vă gândiţi la mine şi altfel decât la primarul care dirijează şantiere, care elaborează proiecte ample de infrastructură, care sprijină prin investiţii masive învăţământul ieşean. Vă rog să vă gândiţi la omul Gheorghe Nichita, la tatăl Gheorghe Nichita, la vecinul Gheorghe Nichita”, a spus primarul Iașului.

Nichita vorbește și despre orașul Iași, spunând că acesta este în plin proces de reconstrucție și că vrea să se asigure că oraşul este funcţional în continuare.

"Iaşiul se află în plin proces de reconstrucţie, de finalizare a unor proiecte foarte importante de infrastructură. E singura realitate care poate vorbi obiectiv despre mine şi despre echipa de la Primăria Municipiului Iaşi. De aceea, vreau să vă asigur că oraşul este funcţional şi că fiecare membru al echipei pe care am construit-o duce mai departe proiectele pe care ni le-am asumat”, a mai adăugat Nichita.

Primarul Iașului a mai precizat că este un om cu frica de Dumnezeu și în final va fi judecat de El în final.

"Nu mă aşteptam ca aceştia să nu conştientizeze că fiecare lovitură pe care credeau că mi-o dau mie, de fapt, o aplicau comunităţii al cărei reprezentant sunt. Însă, ajungă-i zilei răutatea ei! Nu am fost niciodată un laş. Nu voi fi nici acum. Imediat ce situaţia juridică mi-o va permite, voi ieşi în faţa dumneavoastră şi vă voi vorbi deschis şi transparent, aşa cum am făcut-o întotdeauna. Mă voi supune, fără ezitare, judecăţii instituţionale. Sunt un om cu frică de Dumnezeu. În final, El va fi cel care mă va judeca cu adevărat”, a explicat acesta.

"Motivaţia mea publică este, acum, ca proiectele importante ale comunităţii noastre să fie duse la bun sfârşit până în 2016. Este o datorie de onoare, o obligaţie asumată de mine şi de echipa mea de care o să ne ţinem de cuvânt. Iată de ce pot semna această scrisoare astfel: Gheorghe Nichita, primarul Municipiului Iaşi”, se arată în finalul scrisorii deschise adresată ieşenilor.

Curtea de Apel București a decis vineri ca primarul municipiului Iași, Gheorghe Nichita, să fie plasat în arest la domiciliu pentru o perioadă de 30 de zile, în dosarul în care este acuzat de abuz în serviciu. Decizia Curții de Apel București este definitivă și nu mai poate fi contestată. (Detalii AICI)


Citeşte mai multe despre:   Gheorghe Nichita,   scrisoare deschisa