Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică LISTA LUI BECALI. Pe cine vrea să aducă latifundiarul în nouă său partid: ”Eu vreau să ajut, ca să aibă țara asta niște politicieni, pentru că eu cred că nu mai are” (VIDEO)

LISTA LUI BECALI. Pe cine vrea să aducă latifundiarul în nouă său partid: ”Eu vreau să ajut, ca să aibă țara asta niște politicieni, pentru că eu cred că nu mai are” (VIDEO)

Un articol de: B1.ro - 14 Ian 2019, 14:49
Politică

Gigi Becali a anunțat că vrea să revină pe scena politică și să-și facă un nou partid. Are și o listă de persoane pe care și le-ar dori în formațiunea sa, listă pe care a prezentat-o luni, în cadrul unei intervenții telefonice, în emisiunea ”Talk B1”. 

Becali a precizat însă că a vorbit doar cu o parte dintre cei pe care i-a nominalizat și că dacă nu va primi răspunsuri pozitive din partea celor mai mulți, nu se va încumeta să pornească singur la drum cu acest proiect prin care, spune el, vrea să schimbe clasa politică românească. 

”Eu zic că nu avem politicieni, nu vreau să jignesc, să spun de ce, se vede din ceea ce fac ei, lucrează în stil de gangsteri și n-au nici minte, ca să nu le zic «proști». Atunci trebuie cineva să facă în țara asta un partid. V-am spus de Adrian Severin. Da, Severin este un om care poate să ajute, pentru că el nu poate candida.

Eu am acum, în fața mea, o listă cu 46 de oameni. Vă spun câțiva din ei: Ioan Aurel Pop, președinte de partid; Morariu, fost ministru al Sporturilor; Pușcaș, de la Cluj; Ciucă Bogdan; avocat Andon Sergiu; primarul Chirica de la Iași; Obreja Marius, fost senator; Valentin Ionescu, analist economic; Ghișe Ioan; Dogaru Mircea de la armată; Iancu, fost Avocat al poporului; Cornelui Berar de la Timișoara; Dan Dungaciu; Petre Guran, profesor bizantolog; Alexandru Căutiș; Iulian Fota; Andreea Paul Vass; Ciprian, fost secretar de stat la Parlament; Neamțu Mihai; Lucian Duță, fost director CASMB; Cristian Diaconescu; Matei Dobrovici, deputat USR; Ingrid Mocanu; Funeriu Daniel; Pavel Popescu, deputat PNL; jurnalist Liviu Avram; Mihai Tatulici; Nicolae Irinel Colțoiu; Ionescu Răzvan.

N-am vorbit cu toți, cu unii dintre ei am vorbit. O să fac denumirea partidului după o să am o consultație cu acești oameni. Ei să dea denumirea pentru că eu nu candidez. Eu vreau doar să ajut, ca să aibă țara asta niște politicieni, pentru că eu cred că nu mai are. Și atunci asta este obligația mea de român, și de creștin, și de tată a trei copii”, a declarat Gigi Becali

În ceea ce privește doctrina noului partid, Becali a precizat că se va poziționa pe dreapta eșicherului politic: ”Eu nu vorbesc decât de dreapta pentru că în stânga e sinistru și e stângăcia, în dreapta este ce îi place lui Dumnezeu. O să fac și o convenție cu celelalte partide, mai mici. Victor Ponta zice că e de centru-stânga, poate să vină”. 

”Eu cred că după 3-4 luni va devansa PNL-ul. 

Nu sunt sigur dacă-l fac. Dacă acești oameni nu vin alături de mine, eu nu mă încumet, că eu nu pot face singur. Eu doar vreau să fac ceva pentru țara mea și fac apel la niște oameni pe care îi admir și cu care cred că se poate face treabă în țara asta. 

Eu de ce i-am enumerat acum? Ca ei să știe. Or să fie sunați de rude, de prieteni”, a mai declarat Gigi Becali

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

Citeşte mai multe despre:   Gigi Becali
 
 
 
Loading...