Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Gigi Becali, scandal în direct cu Remus Cernea pe tema proiectului uniunii consensuale: Nu vorbesc cu demoni! (VIDEO)

Gigi Becali, scandal în direct cu Remus Cernea pe tema proiectului uniunii consensuale: Nu vorbesc cu demoni! (VIDEO)

Un articol de: - 28 Mar 2018, 15:17
Gigi Becali, scandal în direct cu Remus Cernea pe tema proiectului uniunii consensuale: Nu vorbesc cu demoni! (VIDEO) Politică

Gigi Becali a avut un schimb dur de replici cu Remus Cernea, în direct, pe B1 TV, pe tema proiectului de lege privind uniunea consensuală pe care PSD intenționează să și-l asume după sărbătorile de Paști, potrivit unor surse citate de B1 TV. 

Potrivit proiectului, partenerii de acelaşi sex se vor putea înregistra la ofițerul de stare civilă, vor fi asimilați soților, dar nu vor putea adopta copii.

Inițiativa a stârnit revolta lui Gigi Becali care a intrat în contradicţie cu Remus Cernea, cel care a iniţiat legea partenriatului civil. 

”Când vor veni ei în biserică să fie cununați, atunci va veni sfârșitul. Nu vă mai suportă Dumenzeu! Eu acum am făcut un mare păcat, că țin post, am dat posibilitatea unui satansit, unui diavol, ca el sa m contrazică”, a tunat Becali. 

Proiectul pentru parteneriatul civil a starnit din nou controverse intre cele doua tabere.

”Dacă prin credință oamenii înțeleg să fie agresivi, intoleranți unii cu ceilalți și să jignească, ne întrebăm la ce mai este bună credința. Îl face pe om să fie mai moral? Iată că pe domnul Becali, nu. Fiecare are dreptul la propria credință”, a spus Remus Cernea

Persoanele de același sex sau de sex diferit își pot organiza viața de familie sub forma uniunii consensuale, care se înregistrează la starea civilă iar partenerii sunt asimilați soților în ce privește drepturile civile, de întreținere, moștenire, asigurărari. În schimb nu au drept de adopție, se arată în proiectul de lege elaborat de Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării. Liderii coaliției de guvernare, Liviu Dragnea și Călin Popescu Tăriceanu, au anunțat că vor să urgenteze referendumul pentru familie, dar că doresc în același timp legiferarea parteneriatului civil.

Potrivit unor surse, PSD intenționează să-și asume proiectul de lege și să-l voteze în Parlament după sărbătorile de Paște, înainte de referendumul pentru familie anunțat pentru luna mai. În Parlament mai există un proiect de lege privind parteneriatul civil, inițiat de Remus Cernea, dar organizațiile de profil consideră că proiectul trebuie serios amendat.

Au divorţat imediat după ce ea i-a trimis poza asta pe Whatsapp! Are ochi de detectiv cine vede de ce

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

Citeşte mai multe despre:   Gigi Becali,   Remus Cernea