Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Gorghiu: Faptul că ne-am înțeles pe Codul fiscal nu înseamnă că voi merge cu domnul Dragnea la braț. Vom fi în permanență foarte vigilenți și atenți la tot ce va face PSD

Gorghiu: Faptul că ne-am înțeles pe Codul fiscal nu înseamnă că voi merge cu domnul Dragnea la braț. Vom fi în permanență foarte vigilenți și atenți la tot ce va face PSD

Un articol de: - 01 Sep 2015, 16:12
Gorghiu: Faptul că ne-am înțeles pe Codul fiscal nu înseamnă că voi merge cu domnul Dragnea la braț. Vom fi în permanență foarte vigilenți și atenți la tot ce va face PSD Foto: facebook.com/alinagorghiu Politică

Liberalii vor rămâne în continuare "vigilenți" față de acțiunile politice ale social-democraților, a afirmat Alina Gorghiu, făcând referire la comunicarea PNL-PSD.

Totodată, aceasta a ținut să sublinieze că dacă cele două partide au ajuns la un consens pe marginea Codului fiscal acest lucru nu înseamnă că ea merge "la braț" cu președintele interimar al PSD, Liviu Dragnea.

"În ce privește PSD, eu am să fiu foarte tranșantă și am să spun că vom fi în permanență foarte vigilenți și atenți la tot ce va face PSD și vom fi adversarii lor politici până în momentul în care se va schimba rolul — noi la putere și dânșii în Opoziție, și probabil că vor deveni ei foarte vocali din Opoziție. E important să înțelegem cu toții că faptul că ne-am înțeles pe Codul fiscal nu înseamnă că voi merge cu domnul Dragnea la braț. Exclus! Vor fi discuții serioase, civilizate, deschise pe temele — Cod fiscal, salarizare în domeniul bugetar, infrastructură, fonduri europene, buget, dar acest lucru nu înseamnă că nu voi sancționa, ca lider al Opoziției, absolut orice fel de nefăcută de-a Guvernului, indiferent cum s-ar numi el", a declarat co-președintele PNL, citată de Agerpres.

Gorghiu a adăugat că observă, în interiorul PSD, un transfer de putere și că "toată lumea se ocupă să îl pună sub tutela PSD pe Victor Ponta".

"Problema dânșilor (a social-democraților — n.r.) nu este de parteneriat cu vreo instituții sau alta. Problema dânșilor acum este de transfer de putere în PSD și, din păcate, nu rămâne problema în interiorul PSD. Este afectată și administrația și atunci evident că și eu sunt obligată să critic, că văd că nimeni nu mai funcționează. Toată lumea se ocupă să îl pună sub tutela PSD pe Victor Ponta și nimic mai mult", a mai spus liderul liberal.


Citeşte mai multe despre:   PNL,   PSD,   Cod Fiscal,   Victor Ponta,   Liviu Dragnea,   Alina Gorghiu