Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Gorghiu și Blaga acuză administrația PSD de lipsă de interes pentru problemele sociale și economice ale județului Vaslui

Gorghiu și Blaga acuză administrația PSD de lipsă de interes pentru problemele sociale și economice ale județului Vaslui

Un articol de: - 02 Oct 2015, 11:58
Gorghiu și Blaga acuză administrația PSD de lipsă de interes pentru problemele sociale și economice ale județului Vaslui Politică

Liderii PNL Alina Gorghiu și Vasile Blaga susțin că PSD este principalul vinovat pentru că Moldova a rămas cea mai săracă zonă din țară și au acuzat membrii guvernului de lipsă de interes pentru problemele sociale și economice cu care se confruntă județil Vaslui, informează Agerpres.

”Constatăm că ne aflăm într-un județ care se confruntă cu probleme foarte serioase. Aș vrea de data aceasta să pun punctul pe I, pentru că în general vorbim de probleme, vorbim de lipsa de infrastructură în Moldova, vorbim de nivelul crescut de sărăcie, de gradul ridicat al șomajului, însă niciodată nu arătăm vinovații. În opinia mea, vinovatul este administrație pesedistă, care, cu mici sincope, de 25 de ani, a fost la cârma acestui județ”, a declarat copreședintele PNL Alina Gorghiu, cu ocazia unei vizite în județul Vaslui.

”Vasluiul este unul dintre județele care se mențin pe harta sărăciei. Evident că l-aș putea invita pe domnul Ponta să vină aici și să le vorbească astăzi vasluienilor despre creșterea economică și despre excedentul bugetar pe care domnia sa l-ar fi obținut prin tăierile de investiții. N-aș vrea să aud răspunsul, că mi-ar fi rușine”, a mai declarat Gorghiu.

De partea sa, copreședintele Vasile Blaga a precizat că una dintre măsurile care trebuie luate pentru dezvoltarea zonei Moldovei este construirea unei autostrăzi care să facă legătura cu Transilvania.

”Suntem, din nefericire, într-un județ din cea mai săracă euroregiune a României și una dintre cele mai sărace din Europa. Observăm cu tristețe că, în condițiile în care suntem într-o zonă prielnică PSD-ului, n-a existat niciun interes față de această regiune care sărăcește și mai mult. Diferența de dezvoltare între această regiune și cele din vest, în loc să scadă, crește. Dacă ne uităm în masterplanul prezentat de Ponta, o să vedem 'atenția' pe care o acordă Moldovei. Dimpotrivă, dacă ne uităm la programul nostru de guvernare, vedem că o autostradă care să lege Moldova de Transilvania, este o prioritate”, a declarat Blaga.

Citeşte mai multe despre:   Alina Gorghiu,   Vasile Blaga,   PSD,   Moldova