Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Greșeli în CV-ul Ramonei Mănescu, europarlamentarul propus pentru preluarea ministerului Transporturilor

Greșeli în CV-ul Ramonei Mănescu, europarlamentarul propus pentru preluarea ministerului Transporturilor

Un articol de: B1 TV - 26 Aug 2013, 08:49
Greșeli în CV-ul Ramonei Mănescu, europarlamentarul propus pentru preluarea ministerului Transporturilor Politică

Ministerul Transporturilor pare parcă blestemat. Şi propunerea pentru funcţia de ministru al Transporturilor, Ramona Mănescu este un controversată. Jurnaliştii de la Evenimentul Zilei au descoperit că europarlamentarul are CV-ul greşit. Mai exact şi-a atribuit nişte studii pe care nu le-a absolvit. 

Ea a trecut în CV-ul în limba engheză un doctorat, care era, de fapt, un masterat. De vină ar putea fi o traducere greşită din română în engleză.
Problema apare la CV-ul în engleză, care a fost postat pe site-ul Parlamentului European, unde Ramona Mănescu a trecut un doctorat la SNSPA, în 2006, în Relaţii Internaţionale. Este probabil ca Ramona Mănescu să nu fi ştiut să traducă corect "masterat", notează jurnaliştii de la Evenimentul zilei. Şi asta în condiţiile în care, intr-un alt CV, europarlamentarul susţine că poate să se exprime, în scris, în engleză, "într-un text clar şi bine structurat". 

Site-ul Parlamentului European arată clar că informaţiile publicate ţin de responsabilitatea deputatului. 

Cazul Ramonei nu este însă singular: ministrul delegat Dan Şova şi-a trecut în CV un masterat la London School of Economics. Însuşi premierul Victor Ponta şi-a trecut în CV un masterat la o universitate din Catania, pe care ulterior l-a şters din biografia oficială.

Citeşte mai multe despre:   ramona manescu,   Ministerul Transporturilor,   PNL