Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Grindeanu, avertisment dur pentru miniștri înainte de evaluarea lui Dragnea

Grindeanu, avertisment dur pentru miniștri înainte de evaluarea lui Dragnea

Un articol de: - 09 Iun 2017, 15:07
Grindeanu, avertisment dur pentru miniștri înainte de evaluarea lui Dragnea Politică

Premierul Sorin Grindeanu și-a exprimat bucuria că Eurostat a anunțat o creștere economică pentru România de 5,7% în primul trimestru al acestui an - cea mai mare din Uniunea Europeană.

”Mă bucură că Eurostat confirmă ceea ce noi am spus, şi anume că avem o creştere economică pe primul trimestru de 5,7%. La fel sunt datele şi la Eurostat şi la INS, ceea ce reprezintă cea mai mare creştere economică de la nivelul UE.

Un alt lucru pe care vreau să-l subliniez este că cea mai mare contribuţie la această creştere economică pe trimestrul I, conform aceloraşi date, a fost dată de industrie, cu 1,5 puncte procentuale, şi nu de consum, care a avut o contribuţie doar de 1,4 din creşterea economică. Sper că acum lucrurile sunt cât se poate de clare mai ales pentru cei care au contestat aceste date”, le-a spus Grindeanu miniștrilor, la debutul ședinței de guvern, citat de Agerpres.

Premierul le-a cerut colegilor lui să continue în același ritm: ”Este bine, suntem pe un drum bun, dar nu vreau să ne culcăm pe o ureche. Continuăm cu şi mai multă determinare pe acest drum al creşterii economice şi al dezvoltării”.

Citeşte mai multe despre:   Sorin Grindeanu,   Eurostat,   crestere economica,   Sedinta de Guvern,   ministri