Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Varujan Pambuccian, la Cotroceni: Grupul minorităților, DIVIZAT în privința moțiunii de cenzură

Varujan Pambuccian, la Cotroceni: Grupul minorităților, DIVIZAT în privința moțiunii de cenzură

Un articol de: B1.ro - 05 Iun 2019, 15:30
Varujan Pambuccian, la Cotroceni: Grupul minorităților, DIVIZAT în privința moțiunii de cenzură Politică

La întâlnirea cu președintele Klaus Iohannis a ajuns, miercuri, și liderul grupului minorităților din Parlament, Varujan Pambuccian.

Acesta a declarat că nu a discutat cu ceilalți membri despre moțiunea de cenzură, dar, cel mai probabil, vor fi împărțiți în două tabere.

"Nu am discutat încă chestiunea aceasta (moțiunea de cenzură-n.red.) în ședința de grup, dar probabil că va fi grupul împărțit cam în două jumătăți egale", a declarat Varujan Pambuccian după consultările minorităților cu președintele Klaus Iohannis la Cotroceni

Pambuccian a spus că el susține să nu se mai dea OUG pe justiție în Parlament.

"În ceea ce privește referendumul, la primul punct noi am reamintit că încă din 2003 am cerut eliminarea OUG ca instrument. Acum considerăm că ele trebuie să rămână doar pentru cazurile de calamități, stare de război, în rest sunt inutile, dacă există voința politică ca o lege să treacă foarte repede prin Parlament. Lucrul acesta se poate întâmpla, nu e nevoie neapărat de o OUG, adică domeniile de legiferare noi am vrea să le restrângem mai mult decât a fost solicitat în cadrul referendumului, la subiecte de genul acesta. La a doua chestiune, toată lumea este de acord cu ce s-a votat și cu întrebarea. Rămâne să vedem cum arată textul respectiv și bănuim că se va găsi o formulă juridică pentru textul constituțional, deci din punctul acesta de vedere susținem demersul președintelui României", a afirmat liderul minorităților din Parlament.

Citeşte mai multe despre:   Varujan Pambuccian