Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Grupul parlamentar al PPDD denunţă protocolul cu PSD

Grupul parlamentar al PPDD denunţă protocolul cu PSD

Un articol de: B1 TV - 02 Dec 2014, 15:42
Grupul parlamentar al PPDD denunţă protocolul cu PSD Politică

Grupul parlamentar al PPDD a hotărât să denunţe protocolul cu Partidul Social Democrat, a anunţat noul lider al grupului Daniel Fenechiu. Potrivit deputatului, ruperea acordului cu PSD nu are loc pe criterii subiective, ci pentru că acest protocol nu a adus nicio schimbare benefică pentru români.

Fenechiu a subliniat că, după mai bine de 4 luni de colaborare, niciun proiect de lege susţinut sau iniţiat de PPDD nu a trecut de Camera Deputaţilor sau de Senat, iar aportul deputaţilor PPDD nu s-a văzut în luarea vreunei decizii în Parlament.

„Colegii mei deputați au luat decizia să își ia soarta în propriile mâini. Într-o ședință de grup care a avut loc marți au hotărât să denunțe partea parlamentară a protocolului cu PSD și pe de altă parte au hotărât să aleagă un nou lider în persoana mea. Nu e altă solutie decât să te delimitezi de această conducere, care în opinia parlamentarilor nu mai reprezintă interesele electoratului”, a afirmat pentru B1 TV, deputatul PPDD Daniel Fenechiu.

„Ruperea acordului nu e pe criterii subiective, antipatii, simpatii sau că ne-am dat cu dreapta, ci că acest protocolul care s-a negociat fără participarea grupului parlamentar nu a adus nicio consecință nici pentru români nici pentru principiile statuate, chiar și fără consultarea noastră în acel acord”, a mai spus Fenechiu.


Citeşte mai multe despre:   PPDD