Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Guvernul a realizat doar 5,62% din promisiunile făcute în campania electorală: Factual a realizat un bilanț al activității celor de la putere (VIDEO)

Guvernul a realizat doar 5,62% din promisiunile făcute în campania electorală: Factual a realizat un bilanț al activității celor de la putere (VIDEO)

Un articol de: - 24 Mai 2017, 11:38
Guvernul a realizat doar 5,62% din promisiunile făcute în campania electorală: Factual a realizat un bilanț al activității celor de la putere (VIDEO) Politică

Jurnaliștii de la Factual au luat la puricat activitatea guvernului pentru a vedea în detaliu ce au reușit să îndeplinească guvernanții din promisiunile prezentante în campania electorală în programul de guvernare mult lăudat de către Liviu Dragnea.

Conform "guvernametrului" celor de la Factual, până în rezent rata de reușită este una extrem de mică și anume de 5,62% și 1,07% parțial realizate. Mai exact, guvernul a îndeplinit 63 din cele 1120 de măsuri prezentate în programul de guvernare.

Această analiză ar putea reprezenta o metodă foarte bună pentru cetățeni în a monitoriza cu atenția activitatea celor puși prin vot la putere pentru ca să rămână un standard de judecare în privința viitoarelor alegeri parlamentare pentru a nu se mai vota doar pe baza de promisiuni cât și pe bază de implementare a celor promise în campanie.

Guvernul a realizat doar 5,62% din promisiunile făcute în campania electorală: Factual a realizat un bilanț al activității celor de la putere

Citeşte mai multe despre:   Guvernul Romaniei,   bilant,   PSD,   program de guvernare,   Liviu Dragnea