Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Hubert Thuma, noul președinte al CJ Ilfov: Ambiția noastră este să transformăm Ilfovul într-o zonă metropolitană complet digitalizată. Nevoile locuitorilor județului nostru impun o modernizare a administrației (VIDEO)

Hubert Thuma, noul președinte al CJ Ilfov: Ambiția noastră este să transformăm Ilfovul într-o zonă metropolitană complet digitalizată. Nevoile locuitorilor județului nostru impun o modernizare a administrației (VIDEO)

Un articol de: Traian Avarvarei - 26 Oct 2020, 16:31
Hubert Thuma, noul președinte al CJ Ilfov: Ambiția noastră este să transformăm Ilfovul într-o zonă metropolitană complet digitalizată. Nevoile locuitorilor județului nostru impun o modernizare a administrației (VIDEO) foto: Facebook @ Hubert Thuma Politică

Hubert Thuma, noul președinte al Consiliului Județean Ilfov, consideră că „digitalizarea este soluția spre o administrație diferită, performantă, care să overe servicii de calitate”. „Ne vom asigura de faptul că toți ilfovenii pot beneficia de oportunitățile pe care le aduce internetul, a transmis el, printr-un videoclip postat luni pe Facebook.

„Ilfovul este un județ atipic pentru România, cu un potențial imens și resurse multiple de dezvoltare. Dar cea mai de preț resursă sunt oamenii. Ambiția noastră este să transformăm Ilfovul într-o zonă metropolitană complet digitalizată pentru ilfoveni, care stau în centrul acestui proiect. Ne dorim să aducem Consiliul Județean mai aproape de aceștia, la doar câteva clickuri distanță. Putem fi Consiliul Județean al ilfovenilor, nu doar o instituție publică. Nevoile locuitorilor județului nostru impun o modernizare a administrației, care trebuie să fie în ton cu standardele societății actuale. Ne preocupă rezultatele care oferă o viață mai bună cetățenilor”, spune Hubert Thuma.

Noul președinte al CJ Ilfov a subliniat că o comunicare deschisă „prin implicarea activă cetățenilor în deciziile de interes public” este prioritară.

„Ne vom asigura de faptul că toți ilfovenii pot beneficia de oportunitățile pe care le aduce internetul, indiferent de vârstă sau de localitate. Digitalizarea este soluția spre o administrație diferită, performantă, care să ofere servicii de calitate. Comunicarea deschisă prin implicarea activă a cetățenilor în deciziile de interes public este prioritatea noastră. Consiliul Județean al ilfovenilor va duce administrația publică la un nivel superior, prin care putem fi mai aproape unii de alții. Va fi un efort colectiv pentru a finaliza proiecte sau a începe altele noi. Suntem deschiși spre idei noi pentru că dorim să facem din Ilfov un loc în care merită să trăiești, să locuiești și să investești. Împreună, suntem Ilfov!”, a adăugat Hubert Thuma.

 

Citeşte mai multe despre:   Consiliul Judetean Ilfov