Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică 'Aproape ministru al Dezvoltării' - Ilan Laufer, ironizat de șeful PMP, Eugen Tomac: 'Își va face noi cărți de vizită'

'Aproape ministru al Dezvoltării' - Ilan Laufer, ironizat de șeful PMP, Eugen Tomac: 'Își va face noi cărți de vizită'

Un articol de: B1.ro - 21 Noi 2018, 17:12
 'Aproape ministru al Dezvoltării' - Ilan Laufer, ironizat de șeful PMP, Eugen Tomac: 'Își va face noi cărți de vizită' Politică

Ilan Laufer este ironizat de liderii opoziției, după ce Klaus Iohannis a refuzat numirea sa în funcția de vicepremier și ministru al Dezvoltării.

Președintele PMP, Eugen Tomac, susține, ironic, că PSD-istul își va face un nou set de cărți de vizită pe care va scrie “aproape ministru”.

”Mai nou, se caută ministere pentru oameni, nu oameni pentru ministere, așa cum ar fi normal în orice țară democratică, europeană.

După ce a fost respinsă de Președinte, doamna Lia-Olguța Vasilescu a spus public că și-a dorit dintotdeauna portofoliul de la Dezvoltare, dar partidul a refuzat-o și, drept pedeapsă, a propus-o la Transporturi. Sunt convinsă că, dacă se insistă, va ieși cu scrisorile către Moș Crăciun din anii trecuți, unde cerea Ministrul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice.

Domnul Ilan Laufer, prin declarația sa jenantă, care nu merită reprodusă de nimeni, a demonstrat că nu știe să piardă ceea ce nu a avut, dar și că decizia Președintelui de a-l respinge este întru totul justificată. De altfel, a și dispărut din propunerile partidului. Probabil că își va face un nou set de cărți de vizită, pe care va scrie „aproape ministru al Dezvoltării”.

Oamenii loiali din PSD sunt recompensați cu demnități publice, pe banii românilor, în timp ce țara nu are un buget pentru anul viitor, nu mai îndrăznește să aibă o perspectivă, nicidecum o viziune.”, a scris, pe Facebook, președintele PMP.

Amintim că și liderul PNL, Ludovic Orban, a adus în discuție faptul că este un abonat al vieții mondene și al revistelor în care se pozează la bustul gol.

“„Acuzațiile stupefiante ale manechinului PSD propus de Liviu Dragnea pentru preluarea ministerului Dezvoltării Regionale, Ilan Laufer la adresa Președintelui României, Klaus Iohannis sunt de o gravitate fără precedent” – DETALII AICI

 Venise să facă curățenie în casa unei bătrâne oarbe. În dormitorul femeii avea să facă o descoperire înfiorătoare. Se afla acolo de 20 de ani

Citeşte mai multe despre:   Ilan Laufer,   PMP,   Eugen Tomac