Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Ilie Sârbu, despre grupul senatorial PSD: Rămâne de văzut dacă noul lider va reuși să-și mobilizeze colegii în noua sesiune

Ilie Sârbu, despre grupul senatorial PSD: Rămâne de văzut dacă noul lider va reuși să-și mobilizeze colegii în noua sesiune

Un articol de: - 30 Aug 2015, 20:55
Ilie Sârbu, despre grupul senatorial PSD: Rămâne de văzut dacă noul lider va reuși să-și mobilizeze colegii în noua sesiune Politică

Ilie Sârbu a declarat în cadrul întâlnirii dintre conducerea PSD și senatori că grupul partidului din Senat este unul unit, dar rămâne de văzut cum va reuși noul lider să îi mobilizeze pe colegi în noua sesiune care începe săptămâna viitoare, informează Agerpres.

"Vom vedea, în continuare, noul lider cum reușește să își îndeplinească atribuțiile și să mobilizeze grupul, dar eu cred că așa cum e grupul lucrurile vor merge foarte bine. (...) Grupul, așa cum a fost el și cum este, este un grup compact, unit și nu am avut niciodată probleme sau divergențe între noi", a declarat social democratul.

"În săptămâna care urmează va intra Codul fiscal și aici va trebui să ne mobilizăm exemplar, așa cum am făcut-o de fiecare dată, și să putem să-l trecem fără probleme. Dincolo de ceea ce se mai întâmplă, dar rareori, când mai cade câte o lege din cauza unui vot, eu sper ca situația asta în sesiunea care urmează să se rezolve. E păcat ca toți colegii care vin și un coleg nu vine să cadă legea", a mai afirmat acesta.

Sârbu a mai prezentat și realizările grupului sub conducerea sa.

"Moțiunile simple care au fost discutate la Senat nu au trecut, nici moțiunea de cenzură și astea sunt realizări pe care trebuie să le subliniem. Mai avem câteva lucruri de menționat față de activitatea generală a grupului — 250 de declarații politice, 296 de întrebări, 114 interpelări. Aproape în fiecare luni am avut invitat, la grup, câte un ministru cu care am discutat", a arătat Sârbu.

Ilie Sârbu intenționează să-și anunțe demisia de la conducerea grupului PSD din Senat în cadrul reuniunii grupului parlamentar.

Citeşte mai multe despre:   Ilie Sarbu,   PSD,   Senat