Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Imagini ŞOCANTE cu un LIDER PSD practicând RITUALURI MASONICE (FOTO)

Imagini ŞOCANTE cu un LIDER PSD practicând RITUALURI MASONICE (FOTO)

Un articol de: - 28 Apr 2017, 19:18
Politică

Au ieşit la iveală imagini şocante cu un PSD-ist cu funcţie importantă. Acesta organizează ritualuri masonice greu de imaginat.

Petre Pop, consilier județean în Câmpia Turzii, a fost niţiat în organizaţie la finalul anului 2015, iar împreună cu mai mulţi membrii PSD au înfiinţat la Câmpia Turzii 3 loje masonice, scrie campia-express.ro.

Francmasoneria (masoneria) este, conform site-ului Marii Loje Naționale din România, www.mlnr.ro  un Ordin iniţiatic străvechi şi respectat în întreaga lume, cu un caracter tradiţional şi simbolic. Ea este o frăție a oamenilor liberi, indiferent de religie sau de clasa socială. Întemeiată pe principiul toleranţei, Francmasoneria se dezvoltă prin diversitatea sa confesională şi socială, spre atingerea unui ţel comun: urmarea propriului drum al fiecăruia dintre noi către perfecţionarea de sine. Masoneria e un pas spiritual, structurat asemeni unei organizări a vieţii umane şi a unei modalităţi de existenţă. Organizaţia Masonică există pentru a garanta libertatea şi independenţa creaţiei şi muncii fiecăruia, cât şi pentru a asigura un sprijin colectiv. Drumul este alcătuit din mai multe etape, care permit un progres continuu.

Citeşte mai multe despre:   PSD
 
Loading...