Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică "ÎMI CER SCUZE! A fost O LECȚIE!" Mihai Tudose, declarații NEAȘTEPTATE

"ÎMI CER SCUZE! A fost O LECȚIE!" Mihai Tudose, declarații NEAȘTEPTATE

Un articol de: - 01 Feb 2018, 11:57
Politică

Mihai Tudose surprinde printr-o declarație publică făcută pe Facebook. Fostul premier își cere scuze minorității maghiare pentru afirmațiile făcute la începutul lunii ianuarie cu privire la arborarea steagului secuiesc.

Pe atunci încă prim-ministru, Tudose a declarat că, "dacă steagul secuiesc va flutura pe instituțiile din Ținutul Secuiesc, toți vor flutura lânga steag". (Detalii AICI)

"În data de 30 ianuarie m-am prezentat la Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării pentru a susține punctul meu de vedere cu privire la declarațiile mele din emisiunea ,, Jocuri de putere " din data de 10-01-2017. Prin declarația în cauză am dorit să-mi exprim doar punctul de vedere cu privire la necesitatea respectării legii în domeniul folosirii însemnelor oficiale ale statului, respectiv la responsabilitatea funcționarilor publici de a aplica legea în acest sens.
Și pe această cale doresc să îmi cer scuze public față de orice comunitate sau membrii unei minorități care în urma declarației mele ce a lăsat loc de interpretări de incitare la ură sau violență s-au simtit lezați. Această interpretare nu este în acord cu valorile și principiile mele, respectiv dialogul și respectul reciproc între comunități și de a mă manifesta împotriva oricărei forme de intoleranță și incitare la ură. A fost o lecție din care am învățat că e mai multă nevoie de rigurozitate și atenție în exprimarea publică pentru a nu genera fără voie interpretări pe care nu mi le asum....", a scris Tudose pe Facebook.

Citeşte mai multe despre:   Mihai Tudose,   steag,   premier
 
 
 
Loading...