Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Gabriel Oprea: Am ştiut că sunt ţintă, că totuşi, mă pricep şi eu puţin la politică, chiar dacă sunt militar (VIDEO)

Gabriel Oprea: Am ştiut că sunt ţintă, că totuşi, mă pricep şi eu puţin la politică, chiar dacă sunt militar (VIDEO)

Un articol de: Redacția B1.ro - 22 Mai 2019, 21:43
Gabriel Oprea: Am ştiut că sunt ţintă, că totuşi, mă pricep şi eu puţin la politică, chiar dacă sunt militar (VIDEO) Politică

În 2016 mi-am dat demisia din funcţia de senator chiar dacă senatorii din toate partidele mi-au spus că nu trebuie să o fac, a declarat preşedintele UNPR, Gabriel Oprea, într-o emisiune televizată la B1 TV.

"În 2016, în momentul în care Victor Ponta şi-a dat demisia de la guvernare, cu toate că eu l-am sfătuit să nu-şi dea demisia, fiindcă a avut o guvernare bună...toţi, în orice studiu, românii spun că a avut o guvernare bună şi foarte bună. L-am sfătuit să nu-şi dea demisia. Şi-a dat demisia...", a precizat Gabriel Oprea.

"Acuma nu uitaţi că era perioada când Victor Ponta, cu toată guvernarea bună, a fost primul premier în funcţie chemat la DNA (...). Am fost în seara aia la el, i-am spus 'domne, nu-ţi da demisia'. (...) L-am înţeles", a adăugat el.Traian Băsescu A ANUNȚAT când se va decreta STARE DE URGENȚĂ, ÎN ROMÂNIA

"Ca militar mi-am dat demisia în aceeaşi secundă cu el. Aşa mi s-a părut corect, loial. Mi-am dat demisia din funcţia de senator. Şi mie îmi făcuseră dosar pentru un accident la care n-am luat parte. Nici măcar nu l-am văzut. Am ştiut că sunt ţintă, că totuşi, mă pricep şi eu puţin la politică, chiar dacă sunt militar", a mai spus preşedintele UNPR.

"Mi-am dat demisia, chiar dacă senatorii de la toate partidele au zis 'nu se poate aşa ceva'. Mi-am dat demisia şi de la partid, aşa mi s-a părut corect. (...) M-am pus la dispoziţia justiţiei".

"Între timp totuşi, Înalta Curte a dat o decizie definitivă că acel accident nu are nicio legătură cu atribuţiunile mele funcţionale de ministru de interne şi de vicepremier", a mai spus Gabriel Oprea.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.