Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică "În 2017 vine nota de plată!". Ponta, atac la Cioloș: Tehnocrații s-au dezbrăcat de haina «eleganței» nepolitice și au trecut la aroganță, agresivitate și jigniri

"În 2017 vine nota de plată!". Ponta, atac la Cioloș: Tehnocrații s-au dezbrăcat de haina «eleganței» nepolitice și au trecut la aroganță, agresivitate și jigniri

Un articol de: - 05 Aug 2016, 15:51
"În 2017 vine nota de plată!". Ponta, atac la Cioloș: Tehnocrații s-au dezbrăcat de haina «eleganței» nepolitice și au trecut la aroganță, agresivitate și jigniri foto: psnews.ro Politică

Fostul premier Victor Ponta și își continuă războiul său cu tehnocrații. Și de această dată, Ponta își lansează atacul pe pagina sa oficială de Facebook, lansând avertismente grave pentru Guvernul lui Cioloș, pe fondul drepturilor veteranilor de război.

"V-am spus deja - singurul lucru mai rău decât un guvern politic este un Guvern de «tehnocrați» care visează să fie politicieni! Iar în 2017 vine nota de plată pentru noi toți!

Faptul că tehnocrații s-au dezbrăcat de haina «eleganței» nepolitice și au trecut la aroganță, agresivitate și jigniri (vezi declarațiile la adresa lui Liviu Dragnea, Corina Crețu, a tuturor celor care îndrăznesc sa îi critice cu ceva) pentru mine nu este o surpriză! Mă așteptam ca incompetența și incapacitatea de a avea rezultate să degenereze în așa ceva! Plus frustrările tipice celor veniți prea repede și prea sus în anumite poziții!

Poate fi cel mult o dezamăgire pentru cei care au crezut că «vin tehnocrații care nu vorbesc, dar fac treabă bună»! S-a dus și iluzia asta, a fost o altă manipulare din păcate!

Ceea ce rămâne însă după vorbe (mai insultătoare și agresive deja decât standardul folosit de cei aflați în politică) este lipsa totală de rezultate și de realism!

Nu pretind că fiecare cuvânt din Codul Fiscal este perfect ca și Biblia. Au scris la el mulți oameni din zona tehnică, a fost dezbătut cu multe asociații și organizații profesionale, votat în Parlament de doua ori chiar, promulgat de Președinte și publicat în Monitorul Oficial! Și sigur mai există greșeli de îndreptat! Eu sunt responsabil pentru viziunea și filosofia proliberală a acestuia și mă mândresc cu asta!

În cazul impozitarii proprietăților veteranilor de război, nu este însă vorba de o greșeală în Codul Fiscal (care dacă ar fi existat putea fi rapid îndreptată)! Așa cum puteți citi în postarea de mai jos a unui avocat specialist (cu simpatii liberale) este greșeala Ministerului de Finanțe care a adoptat niște norme greșite în 2016!

Gravă este reacția Dlui. Cioloș - în loc să spună că verifică și rectifică (ceea ce e normal pentru un Guvern în funcție, mai ales care se pretinde tehnocrat) a făcut un jalnic atac politic la PSD, fostul guvern, Parlament sau presă! Ca în final să vadă că nu are dreptate și nici nu a rezolvat problema!

Și tot așa va fi anul 2016, cu tehnocrații din ce în ce mai ineficienți, din ce în ce mai dornici să prindă posturi după alegeri, cu atacuri politice din partea acestor, dar cu rezultate ZERO!Au adoptat un băiat de 14 ani, dar, când l-au controlat, au aflat cu ce monstru trăiau în casă. Era, de fapt...

Și în 2017 vine nota de plată!", a postat Ponta pe Facebook.

Victor Ponta îi răspunde dur lui Dacian Cioloș: În 2017 vine nota de plată!

Citeşte mai multe despre:   Victor Ponta,   premier,   Guvernul Romaniei,   Cod Fiscal