Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Indemnizațiile revoluționarilor, 80 de milioane euro pe an. Revoluționarii "merită o strângere de mână și gata cu banii"

Indemnizațiile revoluționarilor, 80 de milioane euro pe an. Revoluționarii "merită o strângere de mână și gata cu banii"

Un articol de: - 18 Iul 2011, 21:32
Indemnizațiile revoluționarilor, 80 de milioane euro pe an. Revoluționarii "merită o strângere de mână și gata cu banii" Foto: B1 TV Politică

Teodor Mărieș, președintele Asociației "21 decembrie 1989" a declarat, luni, la emisiunea "Evenimentul Zilei", difuzată de B1 TV, că cei care au murit la Revoluția Română nu au termen de expirare, vizavi de cifrele care arată că statul cheltuie anual 80 de milioane de euro pentru plata indemnizațiilor revoluționarilor.

"Acela care aruncă în derizoriu lupta din decembrie 1989, Revoluția Română, și dacă are termen de expirare sacrificiul pe care l-am făcut atunci aruncăm Revoluția la gunoi", a declarat Mărieș.

Grigore Cartianu, redactorul șef al Adevărul, de asemenea prezent în platou, a declarat că revoluționarii "merită o strângere de mână, o mulțumire publică și gata cu banii".

Jurnalistul a prezentat o serie de cifre conform cărora, în România, un revoluționar primește o indemnizație de 16 ori mare decât un veteran de război.

Revoluționarii, cheltuială de 80 de milioane euro pe an pentru stat
Embed:

Citeşte mai multe despre:   Emil Boc,   pensii,   Robert Turcescu,   Ion Cristoiu,   Evenimentul Zilei,   B1,   indemnizatii