Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Întrevedere între președintele Klaus Iohannis și premierul moldovean, Valeriu Streleț, la Adunarea Generală a ONU

Întrevedere între președintele Klaus Iohannis și premierul moldovean, Valeriu Streleț, la Adunarea Generală a ONU

Un articol de: - 30 Sep 2015, 16:33
Întrevedere între președintele Klaus Iohannis și premierul moldovean, Valeriu Streleț, la Adunarea Generală a ONU Foto: gov.md Politică

Președinele Klaus Iohannis și premierul Republicii Moldova, Valeriu Streleț, au avut o întâlnire la New York, în cadrul Adunării Generale a ONU, unde au abordat subiecte precum dezvoltarea cooperării bilaterale, în special în sfera energetică și social-economică, dar și situația regională de securitate.

Cu aceată ocazie, cei doi oficilai au salutat desfășurarea recentă a ședinței comune a Guvernelor Republicii Moldova și României.

În cadrul discuțiilor, a fost abordată și "perspectiva valorificării asistenței rambursabile a României oferite Republicii Moldova". Premierul moldovean și-a exprimat aprecierea pentru sprijinul constant pe care țara noastră îl oferă Republicii Moldova.

"Președintele Klaus Iohannis a reiterat susținerea României pentru parcursul european al țării noastre și implementarea agendei de reforme proeuropene. Interlocutorii au discutat, de asemenea, despre situația regională de securitate și evoluțiile pe plan internațional", se mai arată în comunicatul Guvernului moldovean.

Citeşte mai multe despre:   Klaus Iohannis,   ONU