Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Un nou atac devastator pentru Liviu Dragnea: `Conduce PSD spre dezastru`

Un nou atac devastator pentru Liviu Dragnea: `Conduce PSD spre dezastru`

Un articol de: B1.ro - 15 Sep 2018, 11:55
Un nou atac devastator pentru Liviu Dragnea: `Conduce PSD spre dezastru` Politică

Fostul ministru al transporturilor, Ioan Rus, cunoscut și ca liderul așa-zisului Grup de la Cluj, lansează un atac dur la adresa lui Liviu Dragnea, avertizând că sub conducerea sa, PSD se îndreaptă către un dezastru total, din care e greu de spus dacă va putea fi salvat. 

Rus a vorbit și despre demisia sa din PSD și decizia de a se a susține formațiunea Pro România, condusă de Victor Ponta. 

”Eu unul mi-am dat demisia din PSD, chiar a doua zi după ce am anunțat că îl susțin pe Victor Ponta și proiectul Pro România. Ce se întâmplă acum în PSD mă lasă rece, deși s-a ajuns departe, foarte departe. Am fost printre primii care au avertizat că partidul se îndreptă cu viteză într-o direcție greșită. Am demisionat din PSD fiindcă actuala conducere a partidului nu mă reprezintă absolut deloc și pentru că, tot din pricina acestei conduceri, nici Guvernul și nici formațiunea nu mai pot face performanță. De altfel, nici nu se mai poate discuta despre performanțe pozitive. Idealurile mele social-democrate nu mai pot fi respectate într-un partid cu o astfel de conducere. De aceea, voi susține Pro România, cât pot eu, cu experiența politică pe care am acumulat-o de-a lungul anilor, însă nu vreau să ocup o funcție în partid, întrucât chiar nu am de gând să mai fac vreodată politică în primele rânduri. Însă voi fi acolo, alături de Victor Ponta și de ceilalți lideri ai Pro România, ori de câte ori va fi nevoie de mine și de expertiza mea”, a declarat Rus pentru PS News.

Fostul ministru a subliniat că este nevoie de o reformare a PSD, însă nu crede că actuala conducere a partidului este conștientă de acest lucru. 

“Dacă vă uitați în Europa, de la stânga franceză până la cea germană, social-democrații au pierdut la pas alegerile. Social-democrația europeană se reconstruiește, se schimbă la față, ceea ce reprezintă un proces politic firesc. În forma sa actuală, PSD este cel mai mare partid social-democrat din Europa, dar PSD necesită reformă, restructurare, altminteri piere! Nu cred că Liviu Dragnea și liderii din actuala conducere a PSD sunt conștienți de necesitatea acestei reforme interne”, a mai spus Ioan Rus.
 

Citeşte mai multe despre:   Liviu Dragnea,   Ioan Rus