Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Stanomir: Ce face statul român cu oamenii nevinovaţi agresaţi? / Nu putem lua partea infractorilor împotriva cetăţenilor nevinovaţi, asta a făcut statul sub Dragnea şi Dăncilă

Stanomir: Ce face statul român cu oamenii nevinovaţi agresaţi? / Nu putem lua partea infractorilor împotriva cetăţenilor nevinovaţi, asta a făcut statul sub Dragnea şi Dăncilă

Un articol de: Redacția B1.ro - 03 Dec 2019, 22:25
Foto: Inquam Photos/ George Călin Politică

Timpul cerut pentru rezolvarea problemelor care s-au vrut a fi rezolvate prin recursul compensatoriu nu poate fi câştigat pe spinarea cetăţenilor nevinovaţi, a declarat profesorul de drept constituţional Ioan Stanomir, pentru Digi24. Acesta a insistat că nu putem lua partea infractorilor împotriva cetăţenilor nevinovaţi.

Stanomir a mai afirmat că nu trebuie să uităm faptul că legea recursului compensatoriu a fost dată „pentru a servi intereselor unor oligarhi ai PSD”.

„Ce face statul român cu oamenii nevinovaţi agresaţi? 

Timpul cerut pentru rezolvarea problemelor care s-au vrut a fi rezolvate prin recursul compensatoriu nu poate fi câştigat pe spinarea cetăţenilor nevinovaţi. Nu putem lua partea infractorilor împotriva cetăţenilor nevinovaţi, asta a făcut statul sub Dragnea şi Dăncilă.

Trebuie stabilită o balanţă între interesul respectării demnităţii umane a celor aflaţi în închisoare şi a celor aflaţi în libertate, care nu au nicio vină că sunt agresaţi. Cei care au rude care au făcut obiectul acestor agresiuni cum se simt când li se flutură prin faţă argumente subtile de drept?”, a declarat profesorul, pentru Digi24.

Stanomir a mai susținut că „România nu e laborator de experimentare pe spinarea celor nevinovaţi”.

În opinia sa, intenţia declarată a PSD de rebrenduire nu poate avea sens decât pentru naivi. Pentru restul, această rebrenduire nu are credibilitate.

„Eu, personal, sunt foarte circumspect, acest partid rămâne aşa cum a fost şi în trecut, cel mai tenace duşman al statutului român”, a mai afirmat Ioan Stanomir.

Citeşte mai multe despre:   ioan stanomir,   PSD
 
Loading...