Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Ioana Constantin, către PSD: Și pensiile, și alocațiile trebuie majorate, dar cum, dacă tu nu ai făcut investiții în anii de guvernare? (VIDEO)

Ioana Constantin, către PSD: Și pensiile, și alocațiile trebuie majorate, dar cum, dacă tu nu ai făcut investiții în anii de guvernare? (VIDEO)

Un articol de: Irina Mina - 18 Sep 2020, 22:11
Ioana Constantin, către PSD: Și pensiile, și alocațiile trebuie majorate, dar cum, dacă tu nu ai făcut investiții în anii de guvernare? (VIDEO) Politică

Ioana Constantin, candidatul PMP la Primăria Sectorului 1, a declarat, încadrul ”Talk B1”, moderat de Tudor Mușat, că pensiile și alocațiile trebuie majorate, așa cum spune PSD, însă, susține că întrebarea care se pune este se poate realiza acest lucru, dacă PSD nu a făcut investiții în anii de guvernare.

Ioana Constantin: Nici cu 150 de lei nu ai cum să oferi servicii de educație și să îngijești un copil

Aceasta susține că alocațiile trebuie majorate, deoarece nici cu cei 150 de lei primiți acum de copiii sub 18 ani, lunar, nu se pot oferi servicii de educație și nici nu se poate susține o îngrijire adecvată.

”PSD a încheiat guvernarea lăsând alocațiile la 84 de lei. Apoi a venit un amendament de dublare, numai că nu s-a întâmplat o dublare, ci o majorare la 150 de lei. Acum, că alocațiile din România trebuie majorate, o știm fiecare dintre noi. De ce? Foarte simplu! Nici cu 150 de lei nu ai cum să oferi servicii de educație și să îngijești un copil, mai ales în mediul rural sau în zone defavorizate”, a afirmat Ioana Constantin.

Candidatul PMP la Primăria Sectorului 1: Cea mai mare ipocrizie legată de majorarea pensiilor este cea legată de indexarea pensiilor

”Cea mai mare ipocrizie legată de majorarea pensiilor este cea legată de indexarea pensiilor pe care nu a dat-o nici PSD-ul, nici PNL-ul. Și mai mult decât atât, să spună tot PSD-ul de ce pensia minimă în România e tot 700 de lei, că așa au lăsat-o, și de ce pensia medie este 1.300 de lei. Și pensiile, și alocațiile trebuie majorate, dar cum, dacă tu nu ai făcut investiții în anii de guvernare?”, a adăugat ea.

 

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

Citeşte mai multe despre:   Ioana Constantin,   majorarea pensiilor