Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Ioana Constantin e candidatul PMP la Primăria Sectorului 1: Mai puține taxe, mai multă transparență, mai mult verde, mai puțină poluare

Ioana Constantin e candidatul PMP la Primăria Sectorului 1: Mai puține taxe, mai multă transparență, mai mult verde, mai puțină poluare

Un articol de: Traian Avarvarei - 13 Aug 2020, 15:28
Ioana Constantin e candidatul PMP la Primăria Sectorului 1: Mai puține taxe, mai multă transparență, mai mult verde, mai puțină poluare Foto: Ioana Constantin / Facebook Politică

Ioana Constantin și-a depus candidatura pentru Primăria Sectorului 1. Aceasta a precizat că obiectul PMP, implicit al echipei sale, este de a face din acest sector Capitala Capitalei României. Profesorul Cătălin Avramescu este șeful ei de campanie.

 

Ioana Constantin candidează la Primăria Sectorului 1 din partea PMP

 

Ioana Constantin, candidata PMP la Primăria Sectorului 1, a declarat că, dacă va câștiga alegerile, va pune accent pe transparență, va investi în școli, grădinițe și în locuri de joacă sigure pentru copii. A mai precizat că se va îngriji de calitatea aerului, iar locuitorii sectorului vor plăti mai puține taxe și impozite. Astfel, Sectorul 1, cel mai bogat sector din București, își va recăpăta statutul de Capitală a Capitalei, a precizat Constantin. 

„Suntem mulți cei care ne dorim un sector prosper, sigur, curat, un sector prietenos cu copiii și bunicii noștri, în care să ne bucurăm de fiecare zi. Candidatura mea este pentru Sectorul 1, pentru sectorul în care am crescut, am studiat și în care locuiesc.

Mai puține taxe și impozite, mai multă transparență prin publicarea tuturor facturilor și contractelor; locuri de parcare pentru rezidenți; piețe moderne și curate, dar și piețe volante în fiecare cartier; creșe, grădinițe și școli moderne și sigure; locuri de joacă sigure și curate, dar și trotuare accesibile pentru mame și copii; siguranță și ordine publică; mai mult verde, mai puțină poluare: în fiecare cartier, contruim grădini urbane comunitare dedicate membrilor comunității; oprim depozitările ilegale de deșeuri”, a scris Ioana Constantin, pe Facebook.

Aceasta a ținut să mulțumească tuturor cetățenilor care au semnat pentru candidatură, dar și profesorului Cătălin Avrameascu. Acesta va fi șeful ei de campanie.

 

PMP are proprii candidați la Primăria Generală și la Primăriile de sector

 UN ADEVĂRAT MIRACOL! S-a dus cu iubitul său necredincios la mormântul Părintelui Arsenie Boca. Când au ajuns acolo, ceva cu totul NEAȘTEPTAT i s-a întâmplat tânărului

„Avem multe de reparat, de continuat, de făcut pentru sectorul nostru. Iar votul vostru este mai presus de orice negociere politică”, a mai scris Ioana Constantin pe Facebook, în contextul în care PMP nu face parte din alianța partidelor de Dreapta din Capitală.

Eugen Tomac, președintele PMP, a declarat că Partidul Mișcarea Populară „se vede nevoit” să meargă singur la alegerile din București.

„Pentru liderii USR, propriul orgoliul şi calculele politice mărunte au contat mai mult decât nevoia de a înlătura administraţia PSD. Prin urmare, ne vedem nevoiţi să mergem singuri, cu cei mai buni candidaţi la Capitală şi la primăriile de sector. (…) PMP a propus crearea unui front anti-PSD în Capitală, USR nu şi-a dorit acest lucru”, a susținut Tomac.

El a mai precizat că nu au existat negocieri cu celelalte partide, ci doar un dialog cu premierul Ludovic Orban pe această temă, „care s-a încheiat cu anunţarea unor candidaturi comune între cele două partide, unde PMP nu a fost invitat. Prin urmare, avem obligaţia să venim cu o ofertă sănătoasă, care să creeze probleme reale PSD-ului. Ne vom bate pentru şansa noastră”.

Candidatul PMP la Primăria Capitalei va fi chiar Traian Băsescu. Acesta a mai câștigat scrutinul de două ori.

Băsescu a afirmat că Partidul Mișcarea Populară a ajuns să aibă în București candidați separați de restul formațiunilor de Dreapta din cauza USR.

„Cineva, acolo în interiorul USR-ului, nu-l vrea pe Nicușor Dan câștigător al cursei pentru funcția de primar general, ca să poată țină în continuare partidul din funcția de președinte”, a explicat Traian Băsescu, făcând aluzie la Dan Barna.
 

Citeşte mai multe despre:   Ioana Constantin,   PMP,   Primaria Sectorului 1,   candidati la primarie