Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Ioana Constantin (PMP): Aștept acum să vină vreun primar împreună cu președintele și premierul să inaugurăm și apa potabilă într-un cartier din Sectorul 1 (VIDEO)

Ioana Constantin (PMP): Aștept acum să vină vreun primar împreună cu președintele și premierul să inaugurăm și apa potabilă într-un cartier din Sectorul 1 (VIDEO)

Un articol de: Vladimir Ionescu - 15 Sep 2020, 20:45
Ioana Constantin (PMP): Aștept acum să vină vreun primar împreună cu președintele și premierul să inaugurăm și apa potabilă într-un cartier din Sectorul 1 (VIDEO) Politică

Ioana Constantin, candidata PMP la Primăria Sectorului 1 al Capitalei, susține că este „fascinată de modul în care reușim întotdeauna în campaniile electorale să mai găsim ceva de inaugurat”.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

 

Cum a comentat Ioana Constantin (PMP) inaugurarea metroului din Drumul Taberei

 

Întrebată de Tudor Mușat, marți seară, în direct pe B1 TV, dacă este „emoționată” de imaginile în care președintele și premierul inaugurează magistrala de metrou M5, Ioana Constantin a răspuns: „Nu, absolut deloc. Ba din contră, să știți că eu sunt fascinată de fapt de modul în care reușim întotdeauna în campaniile electorale să mai găsim ceva de inaugurat, lucruri care în mod normal reprezintă o normalitate. În orice alte state nimeni nu inagurează, nu taie – cum spunea cineva la un moment dat – pamblica, nu, așa pentru orice bucățică de metrou sau de drum. Metroul acesta a început de mult, cred că era Emil Boc la un moment dat, dacă îmi aduc eu bine aminte, și uite că a trecut prin foarte multe încercări și am ajuns în 2020 – și în plină campanie electorală – să inaugurăm metroul în București. E foarte bine că s-a întâmplat, e foarte bine mai ales pentru locuitorii din zona aceea, dar nu cred că avem motive să mergem, așa, cu fanfara și fastuos, că sunt lucruri normale”.

Candidata PMP la Sectorul 1 susține că a fost în zona Chitila, Depoul București Triaj, unde oamenii nu au apă potabilă, iluminat stradal, gaze sau canalizare. „România asta reală este extrem de zdruncinată de lipsuri”, spune Ioana Constantin.

„Îmi pare rău că sunt pe telefon și am și intrat mai târziu, pentru că vin din Sectorul 1, din campanie, unde locuiesc de 30 de ani, aici m-am născut, aici am crescut, și am fost în zona Chitila, Triaj Depoul București, unde oamenii nu au apă potabilă, au baxuri de apă depozitate în casă, nu au iluminat stradal, nu au gaze, nu au canalizare. Că îl auzeam pe domnul Zetea (n.r. – invitat și el în aceeași emisiune), poate îi spune și domnului Tudorache, primarul de la Sectorul 1, că sunt colegi acolo, la PSD. Eu aștept acum să vină vreun primar împreună cu premierul și cu președintele de țară să inaugurăm și apa potabilă într-un cartier din Sectorul 1. Vedeți despre ce fel de lucruri discutăm? E bine că le mai descoperim și în campanie, și să vorbim despre ele, dar eu zic mai multe fapte și mai puțin fast, așa, și fanfară, și inaugurare. Oricum, după locale, vin și parlamentarele, să vedem câte bucățele, așa, pătrățele de autostrăzi și drumuri, și pasarele, și poduri o să se tot inaugureze, și după aceea uită toată lumea de ele. România asta reală este extrem de zdruncinată de lipsuri – și de lipsuri de bază, care te înfurie, te scot din minți, te revoltă. Vă spun sincer că trăiesc de 30 de ani în sectorul acesta și n-am știut de bucățica aceasta unde nu e apă potabilă și îmi e mie rușine de anii aceștia, patru, cinci, de când sunt în politică și de acești 30 de ani trăiți în sector, să descopăr oameni care n-au apă potabilă, n-au gaze, n-au lumină, în cel mai bogat sector din București. După Primăria Capitalei, este UAT-ul – dacă vreți să îl considerăm așa – cu cel mai mare buget din țara asta”, a adăugat Ioana Constantin.

 

NEWS ALERT! Fanii lui au primit vestea ca pe un mare ŞOC! A MURIT din cauza noului CORONAVIRUS

Citeşte mai multe despre:   Ioana Constantin