Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Ioana Constantin (PMP): Ce a făcut USR PLUS la votarea bugetului Capitalei se numește șantaj. S-au opus bugetului pentru că amicul lui Vlad Voiculescu nu a primit controlul pe zona de sănătate

Ioana Constantin (PMP): Ce a făcut USR PLUS la votarea bugetului Capitalei se numește șantaj. S-au opus bugetului pentru că amicul lui Vlad Voiculescu nu a primit controlul pe zona de sănătate

Un articol de: Traian Avarvarei - 28 Apr 2021, 18:54
Ioana Constantin (PMP): Ce a făcut USR PLUS la votarea bugetului Capitalei se numește șantaj. S-au opus bugetului pentru că amicul lui Vlad Voiculescu nu a primit controlul pe zona de sănătate Foto: facebook.com/ioana.constantin.77 Politică

Ioana Constantin, membră PMP, s-a alăturat vocilor care îi acuză de șantaj pe consilierii generali USR PLUS, care au refuzat să voteze bugetul Capitalei pentru că primarul Nicușor Dan nu i-a oferit viceprimarului Horia Tomescu controlul asupra spitalelor din București. „Cum e, domnule Vlad Voiculescu? Iar vă luptați cu mafia din sănătate?”, l-a întrebat ea retoric pe liderul PLUS București.

Fără votul consilierilor USR PLUS, bugetul municipal a fost respins. Potrivit surselor B1.RO, dacă problema se prelungește până pe data de 7 mai, iar Primăria Capitalei nu va avea bugetul adoptat până atunci, Guvernul nu va putea face plăți și întreaga activitate a municipalității ar putea fi blocată.

Ce a făcut USR PLUS la votarea bugetului Capitalei se numește șantaj, a declarat Ioana Constantin (PMP)

 

„Ce a făcut USR-PLUS la votarea bugetului Capitalei se numește șantaj. Cum e, domnule Vlad Voiculescu? Iar vă luptați cu mafia din sănătate? Dacă primarul Nicușor Dan ar fi oferit control pe zona de sănătate viceprimarului PLUS, bugetul trecea, consilierii USR-PLUS ar fi votat bugetul cu mare avânt. Concret, vorbim despre spitalele din Capitala Țării și despre conducerile acestora. E simplu, vorbim despre managerii spitalelor. Pentru că amicul lui Vlad Voiculescu, viceprimarul PLUS, nu a primit atribuțiile, dreptul de semnătură de la primar, consilierii USR-PLUS s-au opus bugetului”, a scris Ioana Constantin, miercuri, pe Facebook.

Ea a explicat că „răfuiala jenantă” dintre primarul general al Capitalei și fostul ministru al Sănătății a început atunci când Nicușor Dan „nu l-a acceptat viceprimar pe dl. Goe Voiculescu”, care și atunci „tot control pe zona de sănătate dorea”.

„E o răfuială jenantă a lui Vlad Voiculescu cu Nicușor Dan, pornită din momentul în care Nicușor nu l-a acceptat viceprimar pe dl. Goe Voiculescu. La acel moment, tot control pe zona de sănătate dorea Voiculescu”, a adăugat Ioana Constantin.

Ioana Constantin spune că e firesc să existe dezbateri, însă acestea trebuie să se concentreze „pe proiecte, nu pe persoane”.

„La dezbaterile pe buget e firesc să existe negocieri, dar pe proiecte, nu pe persoane. Credeam toți că USR-PLUS sunt interesați ca bucureștenii să aibă apă caldă și căldură, transport civilizat, trafic fluidizat, un oraș verde și curat... De fapt, totul s-a oprit la funcții și interese în zona de sănătate. Consilierii generali ai PMP au votat Bugetul. Bucureștenii nu au nicio vină și nu trebuie să deconteze răfuiala unor politicieni răsfățați”, a conchis Ioana Constantin.

 

Ce a făcut USR-PLUS la votarea bugetului Capitalei se numește șantaj. Cum e, domnule Vlad Voiculescu? Iar vă luptați cu...Au adoptat un băiat de 14 ani, dar, când l-au controlat, au aflat cu ce monstru trăiau în casă. Era, de fapt...

Publicată de Ioana Constantin pe Miercuri, 28 aprilie 2021
Citeşte mai multe despre:   Ioana Constantin,   PMP,   USR PLUS