Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Ioana Constantin (PMP): „În talciocul politicii românești, cea mai periculoasă practică a devenit vânzarea – cumpărarea de oameni, funcții, influență, acces la bani. Parola de acces: Codul Administrativ”

Ioana Constantin (PMP): „În talciocul politicii românești, cea mai periculoasă practică a devenit vânzarea – cumpărarea de oameni, funcții, influență, acces la bani. Parola de acces: Codul Administrativ”

Un articol de: Vladimir Ionescu - 26 Iun 2019, 13:25
Ioana Constantin (PMP): „În talciocul politicii românești, cea mai periculoasă practică a devenit vânzarea – cumpărarea de oameni, funcții, influență, acces la bani. Parola de acces: Codul Administrativ” Politică

Ioana Constantin, secretarul general adjunct al PMP, susține că, de trei ani de zile, Comitetul Executiv al PSD se desfășoară pe bani publici. 

BOMBĂ ÎN LUMEA MUZICII! CU CINE S-A COMBINAT ANTONIA! LUI ALEX VELEA I-A PICAT FAȚA! S-A AFLAT TOT

„Cu broșele pe masă. Să ne spună Viorica Dăncilă cât ne costă Congresul PSD. Banii înainte! De 3 ani e CEX pe bani publici și urmează congresul cel mai scump. Parola de acces: Codul Administrativ”, a scris Ioana Constantin, pe pagina sa de Facebook.

PANICĂ LA PRO TV! EMOȚII PENTRU CELEBRUL CABRAL! S-A ÎNTÂMPLAT LA MARE! SALVATORII AU INTERVENIT DE URGENȚĂ

Ea a explicat că practicile cele mai periculoase practică din politica românească sunt vânzarea și cumpărarea de oameni, funcții, influență și acces la bani. Ioana Constantin consideră că PSD a dus această cutumă la nivel de Ordonanță de Urgență, în contextul în care Guvernul Dăncilă a adoptat Codul administrativ printr-un astlfel de act normativ.

ALERTĂ METEO! ROMÂNIA, MĂTURATĂ DE FURTUNI VIOLENTE! CERUL SE RUPE ÎN DOUĂ! IMAGINI APOCALIPTICE

„În talciocul politicii românești, cea mai periculoasă practică a devenit vânzarea – cumpărarea de oameni, funcții, influență, acces la bani. Dar nu vânzarea – cumpărarea simplă, ci îmbibată într-un puternic șantaj și prezentată înduioșător drept negociere. Iar Guvernul Dăncilă, proaspăt eliberat din ghearele lui Dragnea și lui Vâlcov, și PSD au dus practica asta hidoasă la nivel de OUG pe Codul Administrativ prin care baronetul PSD a fost cumpărat pentru Congresul din 29 iunie. Cu banii înainte!”, a spus secretarul general adjunct al PMP.

Ioana Constantin a mai adăugat că „oameni care pe piață liberă nu ar putea vinde nici cel mai ieftin obiect de la teleshopping sunt, în politica noastră, mari vânzători”.

„Oameni care pe piață liberă nu ar putea vinde nici cel mai ieftin obiect de la teleshopping sunt, în politica noastră, mari vânzători. Cu cât sunt mai incompetenți, mai grobieni, mai țipători, cu atât primesc mai mult. Șantajul e singura carte cu care se discută pe masă”, a conchis Ioana Constantin.

Citeşte mai multe despre:   Ioana Constantin,   PMP