Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Iohannis, despre vaccinarea anti-Covid: Cred că lucrurile sunt bine gândite în această strategie de vaccinare

Iohannis, despre vaccinarea anti-Covid: Cred că lucrurile sunt bine gândite în această strategie de vaccinare

Un articol de: Catinca Giosanu - 29 Noi 2020, 15:04
Iohannis, despre vaccinarea anti-Covid: Cred că lucrurile sunt bine gândite în această strategie de vaccinare Foto: presidency.ro Politică

Președintele Klaus Iohannis a declarat, duminică, în timpul unei vizite la call-center-ul DSP, amenajat la Arena Națională, că vaccinarea în masă a populației va loc în primăvară, iar cea a personalului medical, prima categorie care va fi vaccinată, în ianuarie-februarie.

 

 

”Vaccinarea în masă a populației va avea loc undeva în primăvară”

 

 

”Din media internațională cu siguranță ați aflat că deja sunt efectiv pregătite primele tranșe de vaccin și sperăm la începutul anului viitor să le avem și aici, în România, și să începem cu personalul medical, inclusiv studenții voluntari. Am discutat cu domnul ministru să-i prindem în rândul personalului medical, ca să poată continua munca pe care o fac cu multă dăruire și pentru ca să își poată continua pregătirea, inclusiv la patul bolnavului.”, a subliniat Klaus Iohannis.

De asemenea, Klaus Iohannis a amintit că Guvernul a aprobat recent strategia de vaccinare, care a fost făcută publică, iar cetățenii vor continua să primească detalii în cee ce privește acest subiect.

”Ați văzut că ieri Guvernul a aprobat strategia de vaccinare. Ea a fost deja făcută publică. Domnul ministru al Sănătății a început deja să explice public cum vor merge lucrurile. Vor continua aceste explicații publice.”, a adăugat președintele Iohannis.

 Au găsit, lângă Mangalia, o peşteră veche de 5,5 milioane ani. A venit NASA! Au descoperit în ea ceva şoc! Au mai văzut asta doar pe Marte

 

Când se vor vaccina președintele și miniștrii. Iohannis

 

 

Șeful statului a explicat că, după personalul medical, care se află în prima linie, vor fi vaccinate „persoanele care au boli despre care știm că agravează această boală a noului coronavirus” și „doar în tranșa a doua intră Administrația Prezidențială, Guvernul și așa mai departe”.

„În prima linie intră personalul medical, persoanele care au boli despre care ştim că agravează această boală provocată de noul coronavirus şi personalul esenţial. Doar în tranşa a doua intră Administraţia Prezidenţială, Guvernul şi aşa mai departe şi eu cred că lucrurile sunt bine gândite în această strategie de vaccinare”, a mai spus precizat Klaus Iohannis duminică, după vizita la Call center-ul Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Bucureşti.

Citeşte mai multe despre:   Klaus Iohannis,   vaccinare anti-COVID-19,   cadre medicale