Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Klaus Iohannis, la Craiova: Adevărul ăsta este - PSD-ul îndoaie legile justiției pentru a-și scăpa liderul de pușcărie. Te doare capul când îi auzi (VIDEO)

Klaus Iohannis, la Craiova: Adevărul ăsta este - PSD-ul îndoaie legile justiției pentru a-și scăpa liderul de pușcărie. Te doare capul când îi auzi (VIDEO)

Un articol de: Ioana Ungureanu - 21 Mai 2019, 18:35
Klaus Iohannis, la Craiova: Adevărul ăsta este - PSD-ul îndoaie legile justiției pentru a-și scăpa liderul de pușcărie. Te doare capul când îi auzi  (VIDEO) Politică

Președintele Klaus Iohannis a declarat, marți, la Craiova, că liderii europeni nu mai doresc PSD la guverarea României.

Șeful statului arată că UE a tăiat canalele de comunicare cu bucureștiul din cauza direcției anti-europeană promovată de Dragnea și miniștrii cabinetului Dăncilă.

Avem o guvernare care a ignorat liderii europeni, de aceea nu doresc să vorbească cu PSD-ul. Adevărul ăsta este: PSD-ul îndoaie legile justiției pentru a-și scăpa liderul de pușcărie. De aceea nu mai vorbește niciun lider european relevant cu PSD-ul.

Te și doare capul când îi auzi pe PSD-iști când merg prin țară și vin cu tot felul de idei ciudate. Este clar: liderii europeni nu mai doresc acest PSD, PSD nu mai dorește în Uniunea Europeană. De aceea ei ne tot explică că este rău cu UE. Nu este așa! Locul României este în Uniunea Europeană și locul nostru este alături de europeni.”, a spus Klaus Iohannis.

Președintele României și-a lansat , la Craiova, volumul  „EU.RO – Un dialog deschis despre Europa, eveniment ce a avut loc la Filarmonica Oltenia din oraș.

Klaus Iohannis, la Craiova: Adevărul ăsta este - PSD-ul îndoaie legile justiției pentru a-și scăpa liderul de pușcărie

Citeşte mai multe despre:   Klaus Iohannis,   PSD