Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Iohannis: Eu nu exclud grațierea, dar ea nu poate fi făcută pentru politicienii care stau în Parlament și o așteaptă

Iohannis: Eu nu exclud grațierea, dar ea nu poate fi făcută pentru politicienii care stau în Parlament și o așteaptă

Un articol de: - 24 Ian 2017, 20:55
Iohannis: Eu nu exclud grațierea, dar ea nu poate fi făcută pentru politicienii care stau în Parlament și o așteaptă Politică

Klaus Iohannis a declarat că nu exclude grațierea, dar nici nu i se pare normal ca aceasta să fie cu dedicație pentru politicieni.

În opinia președintelui, grațierea trebuie să fie doar o idee dintr-un amplu pachet de măsuri menit să rezolve problemele din penitenciare.

”Asta trebuie să înțeleagă cei care se agită cu grațierea: ea poate fi o mică parte dintr-un pachet de soluții și așa trebuie tratată.

La noi problema s-a pus total greșit: în loc să se găsească o soluție într-un pachet de măsuri dezbătut, s-a mers pe scoaterea din context și ambalarea pentru populație într-un mod care nu mi s-a părut potrivit.

Eu nu exclud grațierea, dar ea nu poate fi făcută pentru politicieni. Ea nu e normală pentru politicienii care stau în parlament și așteaptă grațierea”, a declarat președintele Iohannis, aflat la Strasbourg.
 

Citeşte mai multe despre:   gratiere,   penitenciare,   detinuti