Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Klaus Iohannis: "Noi colaborăm cu guvernul pentru președinție și ne vom prezenta bine. Nu am de gând să transfer divergențele din politica internă în președinția UE"

Klaus Iohannis: "Noi colaborăm cu guvernul pentru președinție și ne vom prezenta bine. Nu am de gând să transfer divergențele din politica internă în președinția UE"

Un articol de: B1.ro - 25 Noi 2018, 14:21
Klaus Iohannis: "Noi colaborăm cu guvernul pentru președinție și ne vom prezenta bine. Nu am de gând să transfer divergențele din politica internă în președinția UE" Politică

Klaus Iohannis dă asigurări că România se va prezenta foarte bine în cele şase luni în care va deţine preşedinţia Uniunii Europene, arătând că el Administraţia Prezidenţială colaborează foarte bine cu Guvernul, iar divergenţele din politica internă nu vor afecta afacerile europene.

Acesta a subliniat că lucrează bine cu noul ministrul al Afacerilor Europene, George Ciamba, care l-a înlocuit pe Victor Negrescu după demisia acestuia ca urmare a divergenţelor din interiorul Guvernului şi a PSD.

”Nu vreau să fac acum aprecieri asupra muncii lui Victor Negrescu, dar acum e mai bine. Am divergențe în foarte multe domenii cu guvernul, dar nu în domeniul afacerilor europene. Trebuie să înțelegem toți că una e lupta politică internă, alta e președinția UE. Noi colaborăm cu guvernul pentru președinție și ne vom prezenta bine”, a declarat duminică președintele Iohannis la Bruxelles.

Şeful statului a subliniat că problemele din politca internă nu vor fi transferate în colaborarea instituţională pentru preşedinţia Consiliului Uniunii Europene.

”Nu am de gând să transfer divergențele din politica internă în președinția UE, cred că nu există aceste preocupări nici din partea guvernului”, a precizat Iohannis de la Bruxelles.
 

Citeşte mai multe despre:   Klaus Iohannis